Cauze

17439914_1414724455216322_1783559817_n
Un semimaraton pentru Bianca
March 29, 2017
Ptr site
O viata in miscare
March 29, 2017
Show all
1.88%

Numar Inscrisi: 1

Suma stransa: 75.00lei

Suma necesara: 4,000.00lei

logo2

Alearga pentru copiii SPECIALI!


Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati – APCA Galati este primul si cel mai mare ONG infiintat in judetul Galati, in 2011, axat strict pe problematica autismului la copii, avand in derulare proiecte inovatoare, de mare impact si unice atat la nivel local, cat si national.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (11.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Despre proiect:

Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati – APCA Galati este primul si cel mai mare ONG infiintat in judetul Galati, in 2011, axat strict pe problematica autismului la copii, avand in derulare proiecte inovatoare, de mare impact si unice atat la nivel local, cat si national. Ca o confirmare a eforturilor depuse in cei aproape 6 ani de activitate, in acest an am reusit sa unim cele doua centre in care ne-am desfasurat pana acum activitatea (”Afterschool interactiv si creativ pentru copiii SPECIALI” si ”Casuta ALBASTRA‚ – Centru de interventii specializate in autism – APCA Galati”), luand astfel nastere ”Casuta CURCUBEU – Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism – APCA Galati”, in care se vor concentra absolut toate tipurile de terapii necesare in procesul de RECUPERARE si INTEGRARE a copiilor cu autism. De-a lungul timpului, am implementat, cu ajutorul partenerilor si al sponsorilor, proiecte ce au avut un ecou nesperat la nivel local si national.
Descriere organizație:

APCA Galati doreste sa mentina aceleasi standarde ridicate de calitate in tot ceea ce priveste RECUPERAREA si INTEGRAREA copiilor cu autism. De aceea, supervizarea de catre un specialist a tuturor tipurilor de terapii de care beneficiaza micutii nostri SPECIALI la ”Casuta CURCUBEU – Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism – APCA Galati” este una dintre prioritatile noastre! De asemenea, dorim sa oferim consiliere GRATUITA‚ parintilor in tehnici specifice de lucru si formarea acestora, pentru a le oferi sansa de a deveni co-terapeuti pentru propriul copil, marind astfel practic sansele de recuperare si numarul de ore de terapie de care poate beneficia copilul. Supervizarea si consilierea vor fi asigurate, ca si pana acum, de catre un analist comportamental acreditat RBT, in curs de acreditare internationala BCBA , cu o vasta experienta in lucrul cu copiii cu deficiente, in calitate de coordonator de terapie ABA, dar si ca logoped si psihoterapeut.