Cauze

Ptr site
O viata in miscare
March 29, 2017
donation
Doneaza pentru o cauza
March 30, 2017
Show all
21.17%

Numar Inscrisi: 13

Suma stransa: 635.00lei

Suma necesara: 3,000.00lei

Poza 1 Semimaraton 2017

Clubul lui Filip


Normalitate inainte de toate… Acest proiect s-a inspirat din realitatea existenta in jud. Galati si anume lipsa unui loc destinat copiilor si tinerilor nevazatori  in care acestia se pot intalni, socializa,  si, in acelasi timp, invata prin activitati creativ-recreative cum sa fie independenti …

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

(0.00lei)

Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Despre Proiect:

Normalitate inainte de toate… Acest proiect s-a inspirat din realitatea existenta in jud. Galati si anume lipsa unui loc destinat copiilor si tinerilor nevazatori  in care acestia se pot intalni, socializa,  si, in acelasi timp, invata prin activitati creativ-recreative cum sa fie independenti. Notiunea de normalitate implica in mod direct acest tip de activitati in viata fiecaruia dintre noi si din aceasta cauza noi credem cu tarie in necesitatea realizarii acestui proiect. Concret banii stransi ii vom folosi pentru a achizitiona, obiecte de mobilier (masute si scaune pt copii) cat si materiale didactice si jocuri specifice copiilor nevazatori intre (3 -10 ani) pentru a asigura o baza materiala minima initiala necesara deschiderii clubului, in luna sept 2017. Pentru inceput beneficiarii vor fi 10 copii cu handicap vizual din Galati intre 3-10 ani, urmand ca ulterior sa ne extindem baza materiala pentru toti cei 60 de copii nevazatori din jud Galati.
Descriere organizatie:

Asociatia Parintilor Copiilor Slab Vazatori si Nevazatori este o asociatie non-guvernamentala, nonprofit, cu caracter social si umanitar specific, care are ca scop sustinerea parintilor si copiilor lor cu deficiente de vedere. Activitatea asociatiei pana in prezent a vizat in principal strangerea de fonduri si acordarea lor catre familiile copiilor care necesitau interventii chirurgicale oculare in SUA. De asemeni prin demersurile facute catre autoritatile locale, in 2011 s-a aprobat infiintarea unei grupe de gradinita pentru copiii nevazatori in Galati.Actiunile desfasurate de asociatie au urmatoarele obiective:
– dezvoltarea personala si sociala a beneficiarilor si implicit crearea premiselor pentru o viata sigura si independenta;
– cresterea constientizarii si a nivelului de cunoastere a comunitatii locale asupra problematicii incluziunii sociale a copiilor si tinerilor cu deficiente de vedere;
– dezvoltarea relatiilor de cooperare intre copiii cu nevoi speciale si cei fara.