Cauze

INVEST
INVEST
March 28, 2017
IMG_6682
Daruieste o zi de tabara unui copil vulnerabil!
March 28, 2017
Show all
2.60%

Numar Inscrisi: 3

Suma stransa: 130.00lei

Suma necesara: 5,000.00lei

Poza-min

Construieste alaturi de noi


Descriere proiect: Diagnosticele copiilor nostri  au un caracter grav si, probabil , vor avea nevoie de sprijin pe toata durata vietii lor. In acest sens, am pornit pe calea construirii unui centru  pe teren, in aer liber, care sa le ofere un mediu de viata securizat si care  sa poata deservi, cand nu vom mai fi alaturi de ei noi,  parintii, locuintei lor protejate. Am pus  bazele proiectului : achizitionarea unui teren , in apropierea orasului, ca urmare a unui efort consistent de implicare in campanii de strangere de fonduri din partea parintilor.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

Diagnosticele copiilor care fac parte din Asociatia Dincolo de Tacere au un caracter grav si, probabil, vor avea nevoie de sprijin pe toata durata vietii lor. In acest sens, am pornit pe calea construirii unui centru, in aer liber, care sa le ofere un mediu de viata securizat si care sa poata deservi, cand nu vom mai fi alaturi de ei noi, parintii, locuintei lor protejate. Am pus bazele proiectului: achizitionarea unui teren , in apropierea orasului, ca urmare a unui efort consistent de implicare in campanii de strangere de fonduri din partea parintilor. In momentul actual, toti pasii urmatori sunt legati de finalizarea imprejmuirii terenului  si de  activarea sursei de apa, in conditiile in care in aprilie terenul va fi amenajat ca parc, beneficiind de plantare de copaci, flori si gazon iar sursa de apa este vitala fixarii plantarilor. Suma  necesara pentru forarea putului este de aproximativ 5000 lei iar pentru finalizarea gardului vom mai avea nevoie de aproximativ 6000 lei  sau  materialele aferente.

Descriere organizație:

Asociatia Dincolo de Tacere a fost infiintata in anul 2012 , avand drept scop cresterea calitatii vietii pesoanelor aflate in dificultate, la acest moment copii cu dizabilitati. Aceasta este o asociatie de parinti care nu accepta gandul ca dupa dizabilitate nu mai este nimic. Organizatia este furnizor acreditat de servicii sociale si isi propune constructia unui  centru de recuperare pe teren, in aer liber, dotat la standarde, care sa aiba o dinamica corespunzatoare cresterii in varsta a copiilor, respectiv  sa urmareasca nevoile lor de viata. Dinamica centrului are urmatoarele etape:

– parc imprejmuit si dotat specific  (inaugurat aceasta primavara)

– centru de zi/centru de respiro (incepand cu 2018)

– transformarea in centru rezidential, cu locuire permanenta si sprijin corespunzator pe masura ce copiii devin adulti si nu mai au parinti in viata