Cauze

MOT_foto3
Mobilitate si viata independenta
March 28, 2017
17439914_1414724455216322_1783559817_n
Un semimaraton pentru Bianca
March 29, 2017
Show all
1.50%

Numar Inscrisi: 1

Suma stransa: 30.00lei

Suma necesara: 2,000.00lei

Untitled

Cu trenul prin tara mea


Ne propunem ca 30 de copii din centrul de zi sa exploreze tara cu trenul intr-o calatorie de neuitat. In calatoria noastra cu trenul dorim sa le aratam copiilor modelul calatoriei de alta data atunci cand trenul reprezenta un mijloc de transport principal.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Despre proiect:

Ne propunem ca 30 de copii din centrul de zi sa exploreze tara cu trenul intr-o calatorie de neuitat. Calatoria le va arata copiilor modelul acelei calatorii de alta data atunci cand trenul reprezenta un mijloc de transport principal. Vom avea ocazia sa fredonam cantece de calatorie, sa jucam jocuri, sa ne imaginam ca suntem ghizi turistici. Odata ajunsi la destinatie copiii se vor bucura de natura, de aer curat precum si de obiectivele turistice ale zonei (manastiri, muzee, parcuri, etc.)

Descriere organizație:

Asociatia  Multifunctionala Filantropica Sfantul Spiridon Galati functioneaza din 28.03.2014. Este o organizatie cu caracter social-filantropic, neguvernamentala si nonprofit. Scopul asociatiei este sprijinirea si ocrotirea copiilor, a parintilor aflati in situatii defavorizate, prin valorificarea si promovarea potentialului individual, imbunatatirea calitatii vietii prin servicii sociale, educationale, psihologice, medicale, culturale, economice, de mediu si juridice. In cadrul asociatiei functioneaza Centrul de zi pentru copii Sfantul Spiridon Galati. Scopul centrului de zi este de a reduce rata abandonului scolar si de a imbunatati rezultatele scolare pentru copiii aflati in situatii de risc social. Pentru cei 70 de beneficiari ai centrului de zi, cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani, oferim urmatoarele servicii: pregatire scolara, socializare si petrecere a timpului liber, servicii psihologice, asigurarea unei mese calde zilnic.