Cauze

Poza-min
Construieste alaturi de noi
March 28, 2017
traseu
Tiglina Bike & Trail Park
March 28, 2017
Show all
5.83%

Numar Inscrisi: 6

Suma stransa: 350.00lei

Suma necesara: 6,000.00lei

IMG_6682

Daruieste o zi de tabara unui copil vulnerabil!


Descriere proiect: ”Abia astept sa merg si eu in tabara, am auzit ca e fantastic acolo!” Marius, 8 ani Pentru un copil, o tabara de vara este o perioada de recreere sau o recompensa din partea familiei. Pentru un copil pe care Fundatia Cuvantul Intrupat ii sustine, tabara are alte semnificatii. Aici, pot vedea cum este viata fara violente, abuzuri si lipsuri de tot felul si experimenteaza normalitatea: mananca de trei ori pe zi, doarme intr-un pat curat numai al lui, se simte in siguranta.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

„Abia astept sa merg si eu in tabara, am auzit ca e fantastic acolo!” Marius, 8 ani

Pentru un copil, o tabara de vara este o perioada de recreere sau o recompensa din partea familiei. Pentru un copil pe care Fundatia Cuvantul Intrupat il sustine, tabara are alte semnificatii. Aici, pot vedea cum este viata fara violente, abuzuri si lipsuri de tot felul si experimenteaza normalitatea: mananca de trei ori pe zi, doarme intr-un pat curat doar al lui, se simte in siguranta. Se bucura de drumetii, plimbari cu bicicleta, tir cu arcul, calarie cu cai antrenati, lectura, arta, trambulina, foc de tabara. Se bucura, pur si simplu, de copilarie. Aici, in copii se naste speranta unei vieti mai bune. Pentru multi dintre ei, tabara e prima iesire din viata lor in afara orasului. Vad paduri, rauri si munti, iar orizontul lor se deschide. Peste ani, am vazut impactul taberei in vietile copiilor si de aceea continuam sa o oferim in dar in fiecare vara.  Daruieste alaturi de noi o zi de tabara unui copil!

Descriere organizație:

Fundatia Cuvantul Intrupat, infiintata in 2001 in Galati, sustine copii din familii vulnerabile pentru a continua scoala si a avea o ingrijire mai buna. Proiectele fundatiei se adreseaza familiilor si copiilor din Galati si din comuna Tudor Vladimirescu. Prin Centrul Comunitar „La Vale” sustinem zilnic peste 40 de copii prin oferirea mesei de pranz, sprijin la teme, facilitati pentru igiena personala, terapie prin arta si joaca, gradinarit, consiliere, dezvoltarea de abilitati. Facilitam accesul copiilor la servicii medicale. Lucram in colaborare cu familiile copiilor si cu cadrele lor didactice. Cei 40 de copii cu varste intre 6 – 16 ani, sunt inscrisi la scoala si sunt din familii vulnerabile din cartier, afectate de saracie, cu venituri instabile, adesea cu locuinte precare. Scopul principal al Centrului este sa previna abandonul scolar si sa ajute copiii sa ramana impreuna cu familiile lor. Promovam implicarea comunitatii si voluntariatul.