Cauze

FIC site
Sustinem copiii cu dizabilitati
March 28, 2017
Show all
5.33%

Numar Inscrisi: 2

Suma stransa: 80.00lei

Suma necesara: 1,500.00lei

poza semimaraton

Din ce in ce mai putini caini fara stapan


Descriere proiect: Sursa initiala a numarului mare de caini fara stapan o reprezinta demolarile din anii ' 80 care au provocat un prim val de maidanezi si indiferenta autoritatilor fata de inmultirea necontrolata a acestora. Cauza actuala si cea mai ignorata a aparitiei cainilor fara stapan se datoreaza persoanelor care locuiesc in medii rurale ori urbane, preponderent la casa cu curte, care in loc sa-si sterilizeze animalele, prefera sa le lase sa-si urmeze instinctul iar puii rezultati sunt abandonati in piete, periferii, pe langa restaurante, scoli, gradinite etc.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

Sursa initiala a numarului mare de caini fara stapan o reprezinta demolarile din anii ‘ 80 care au provocat un prim val de maidanezi si indiferenta autoritatilor fata de inmultirea necontrolata a acestora. Cauza actuala si cea mai ignorata a aparitiei cainilor fara stapan se datoreaza persoanelor care locuiesc in medii rurale ori urbane, preponderent la casa cu curte, care in loc sa-si sterilizeze animalele, prefera sa le lase sa-si urmeze instinctul iar puii rezultati sunt abandonati in piete, periferii, pe langa restaurante, scoli, gradinite, etc. In ultimii ani s-a marit si numarul cazurilor de abandon al cainilor de apartament. Au aparut pet shop-urile iar tentatiile copiilor au facut ca multe animale sa fie achizitionate pe baza unui impuls de moment iar urmatorul pas sa fie abandonul. Totodata familii intregi au plecat sa munceasca in strainatate lasand in urma animale fara adapost. Sterilizarea in masa este singura solutie care da rezultate pe termen mediu si lung.

Descriere organizație: Infiintata in 2004, asociatia pentru protectia animalelor Ajutati-l pe Labus, vine in sprijinul nevoilor de adapost, hrana si tratament a animalelor fara stapan.