Cauze

traseu
Tiglina Bike & Trail Park
March 28, 2017
MOT_foto3
Mobilitate si viata independenta
March 28, 2017
Show all
0.00%

Suma necesara: 1,000.00lei

Semimaraton

DISCOVER Community


Descriere proiect:DISCOVER este un proiect de educatie non-formala pentru tineri. Viziunea acestui proiect este de a dezvolta copii pe plan personal si professional si a invata in mod constant din fiecare experienta pe care o traiesc ,devenind astfel o versiune mai buna pentru ei insisi. Acest proiect presupune  un process de invatare ,care poate fi incadrat intr-un curriculum ,conduce la obtinerea de rezultate intr-un  perioada determinate de timp ,continuturile putand a fi usor innoite sau imbunatite ;presupune extinderea cadrului de invatare ,diversificarea si flexibilizarea spatiului si timpului de invatare.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

DISCOVER este un proiect de educatie non-formala pentru tineri. Viziunea AIESEC Galati este de a dezvolta copiii pe plan personal si professional si a invata in mod constant din fiecare experienta pe care o traiesc devenind astfel o versiune mai buna pentru ei insisi. Proiectul presupune un process de invatare care poate fi incadrat intr-un curriculum, conduce la obtinerea de rezultate intr-o  perioada determinata de timp, continuturile putand a fi usor innoite sau imbunatite. Proiectul presupune extinderea cadrului de invatare, precum si diversificarea, flexibilizarea spatiului si timpului de invatare.  Seminariile sunt sustinute de vountari internationali, vor oferi o intelegere interculturala si vor imbunatati  abilitatile cursantilor si nu in ultimul rand limba engleza. Proiectul se desfasoara in perioada 17 iulie – 27 august si va fi adreseat copiilor din zona rurala. Bugetul previzionat acestui proiect este in valoare de 10.734 lei.
Descriere organizație:

AIESEC Galati este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, apolitica si independenta  fiind condusa si  gestionata in intregime de studenti, care are ca scop dezvoltarea tinerilor si pregatirea lor pentru a aduce un plus de valoare in comunitatea din care fac parte. In prezent, AIESEC este cea mai mare organizatie de tineret din lume fiind prezenta in 2400 de universitati din 126 tari, constituind o adevarata retea in care activeaza an de an peste 500.000 de membri.