Cauze

FIC site
Sustinem copiii cu dizabilitati
March 28, 2017
Poza-min
Construieste alaturi de noi
March 28, 2017
Show all
0.00%

Suma necesara: 3,000.00lei

INVEST

INVEST


Descriere proiect: Proiectul INVEST este un proiect ambitios ce isi propune sa educe tinerii in domeniul financiar. Grupul tinta sunt elevii si studentii intre 18 si 25 de ani care isi doresc o cariera in acest domeniu. Acest proiect consta in livrarea a 6 sesiuni de educatie financiara urmate de o tabara de 4 zile in Bucuresti in care participantii vor face vizite multinationalelor, vor participa la team buiding-uri, training-uri, li se va da o suma de bani pe care trebuie sa o inmulteasca prin tehnicile invatate si totodata sa indeplineasca o serie de task-uri.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

Proiectul INVEST este un proiect ambitios ce isi propune sa educe tinerii in domeniul financiar. Grupul tinta sunt elevii si studentii intre 18 si 25 de ani care isi doresc o cariera in acest domeniu. Acest proiect consta in livrarea a 6 sesiuni de educatie financiara urmate de o tabara de 4 zile in Bucuresti in care participantii vor face vizite multinationalelor, vor participa la team buiding-uri, training-uri, li se va da o suma de bani pe care trebuie sa o inmulteasca prin tehnicile invatate si totodata sa indeplineasca o serie de task-uri. La sfarsitul taberei castigator va fi acel participant care a reusit sa indeplineasca toate task-urile si a reusit sa ramana cu profit. Dintre indicii de performanta (KPI) urmariti in obtinerea succesului proiectului: 100% sustenibilitate, 300 de aplicanti, 40 de participanti, 30 de finalisti, 75% dintre participanti capabili sa isi managerieze resursele financiare si 10 sa poata scrie o finantare pentru a deschide o afacere.

Descriere organizație:

Asociatia Education & Support Sphere este ONG infiintat in anul 2013 de 3 tineri studenti care isi doreau sa aduca o schimbare in sistemul de invatamant romanesc prin educatia alternativa. In prezent organizatia este condusa de catre unul dintre tinerii fondatori, Popa Alexandru-Daniel, avand sub coordonare un numar de 43 de voluntari. De-a lungul timpului organizatia s-a remarcat in comunitate prin proiectele bazate pe educatia non-formala dedicate in speciali tinerilor liceeni. In prezent organizatia doreste exinderea activitatilor prin proiecte noi, creative si sustenabile.