Cauze

Semimaraton
DISCOVER Community
March 28, 2017
Untitled
Cu trenul prin tara mea
March 29, 2017
Show all
74.50%

Numar Inscrisi: 14

Suma stransa: 1,490.00lei

Suma necesara: 2,000.00lei

MOT_foto3

Mobilitate si viata independenta


Despre proiect: Prin participarea la SemiMaratonul Galati, echipa Motivation isi propune sa stranga o parte din fondurile necesare participarii a 3 persoane cu leziuni medulare din judetul Galati, la o sesiune de recuperare activa la Centrul de instruire Motivation de la Buda, jud. Ilfov.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Despre proiect:

Echipa Motivation isi propune sa stranga o parte din fondurile necesare participarii a 3 persoane cu leziuni medulare din judetul Galati, la o sesiune de recuperare activa la Centrul de instruire Motivation de la Buda, jud. Ilfov. Programul de recuperare activa al Fundatiei Motivation inseamna instruire pentru viata independenta, kinetoterapie si consiliere. Acest program se adreseaza persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia sa afle cum pot trai independent dupa accidentele pe care le-au avut. Stagiile se desfasoara pe durata a doua saptamani. Suma stransa va contribui la decontarea cheltuielilor cu transportul, cazarea si masa pentru cei trei participanti. Costul unei sesiuni de instruire pentru 3 persoane in scaun rulant si trei insotitori este de 12.800 RON. Diferenta dintre suma stransa din donatii si costul activitatii este acoperita de Fundatia Motivation din surse proprii.

Descriere organizație:

Fundatia Motivation dezvolta programe sustenabile pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati din Romania. Din 1995, Motivation a redat speranta intr-o viata implinita si libertatea de miscare unui numar de peste 18.000 de copii si adulti cu dizabilitati. Serviciile noastre acopera o gama larga de nevoi ale acestora, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilitati motorii, la recuperare medicala si instruire pentru viata independenta, alaturi de un instructor in fotoliu rulant. Programele noastre pun accent pe integrarea sociala, educationala si profesionala, prin consultanta pentru accesibilizarea spatiilor, medierea angajarii sau activitati de petrecere a timpului liber, sport adaptat, evenimente culturale, etc. Motivation sprijina persoane cu dizabilitati din toata tara cu ajutorul a 18 echipe regionale. Echipa din Galati a fost infiintata in 2010 si de atunci a sprijinit peste 1.600 de persoane cu dizabilitati, dintre care 900 doar din judetul Galati.