Cauze

logo2
Alearga pentru copiii SPECIALI!
March 29, 2017
Poza 1 Semimaraton 2017
Clubul lui Filip
March 29, 2017
Show all
68.33%

Numar Inscrisi: 2

Suma stransa: 2,050.00lei

Suma necesara: 3,000.00lei

Ptr site

O viata in miscare


Prin acest proiect Asociatia Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galati doreste sa-si dezvolte capacitatile profesionale de a raspunde nevoilor reale ale membrilor organizatiei si nemembri persoane cu handicap fizic si asociat din municipiul Galati.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Despre Proiect:

Prin acest proiect Asociatia Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galati doreste sa isi dezvolte capacitatile profesionale de a raspunde nevoilor reale ale membrilor organizatiei si nemembri persoane cu handicap fizic si asociat din municipiul Galati. In acest fel organizatia va contribui la ameliorarea si rezolvarea problemelor acestui grup social. Proiectul doreste sa dezvolte un sistem alternativ, complementar de asistenta si suport socio-psiho-medical pentru persoanele cu handicap. Astfel, in cadrul centrului si prin intermediul actualului proiect se vor oferi servicii de recuperare kinetoterapeutica, in scopul cresterii gradului de autonomie necesar pentru o viata independenta si incluziune sociala a acestui grup tinta. Aceste servicii se vor realiza prin dotarea Centrului cu stepper, aparat  multifunctional,  bicicleta, pedalier de recuperare, flexori, scara pentru recuperarea degetelor, inele pentru recuperare
Descriere organizație:

Fondata in 1992, misiunea sa este sa promoveze dezvoltarea unei societati inclusive bazata pe drepturile si sanse egale, autonomiei si acces deplin, non- discriminare pentru persoanele cu dizabilitati.