Cauze

poza semimaraton
Din ce in ce mai putini caini fara stapan
March 28, 2017
INVEST
INVEST
March 28, 2017
Show all
4.50%

Numar Inscrisi: 4

Suma stransa: 225.00lei

Suma necesara: 5,000.00lei

FIC site

Sustinem copiii cu dizabilitati


Descriere proiect:Centrul de recuperare al Fundatiei Inima de Copil ofera pentru copiii cu intarzieri in dezvoltare sau dizabilitati evaluari realizate in echipa pluridisciplinara de specialisti si ulterior sedinte de recuperare conform unor programe individualizate de interventie pe care fiecare dintre specialistii implicati le realizeaza si documenteaza pentru fiecare copil. Deschis din anul 2005 printr-o colaborare cu organizatii specializate din Belgia si Irlanda, Centrul a oferit anual terapie pentru 70 – 80 de copii.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

Centrul de recuperare al Fundatiei Inima de Copil ofera pentru copiii cu intarzieri in dezvoltare sau dizabilitati evaluari realizate in echipa pluridisciplinara de specialisti si ulterior sedinte de recuperare conform unor programe individualizate de interventie pe care fiecare dintre specialistii implicati le realizeaza si documenteaza pentru fiecare copil. Deschis din anul 2005 printr-o colaborare cu organizatii specializate din Belgia si Irlanda, Centrul a oferit anual terapie pentru 70 – 80 de copii. Ne-am bucurat sa vedem progresele si rezultatele ce apar uneori chiar foarte repede in recuperarea copiilor, sa punem in valoare o relatie stransa cu parintii si sa ajutam atat copii din Galati cat si din mediul rural, deseori asigurand si costurile de transport ale acestora. Proiectul isi propune sa sustina 100 de ore de servicii gratuite pentru copii cu dizabilitati provenind din familii in dificultate.

Descriere organizație:

Fundatia Inima de Copil este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este cresterea calitatii vietii copiilor si familiilor in dificultate. Functionanad din 1996, fiind declarata in 2016 ca si organizatie de utilitate publica, Fundatia Inima de Copil sustine programe de sprijinire a accesului copiilor la educatie, programe sociale de integrare sau reintegrare sociala adresate in special copiilor si familiilor cu venituri reduse sau aflate intr-o situatie de risc social si programe de recuperare pentru copii sau tineri cu dizabilitati. Masuram succesul nostru prin calitatea serviciilor oferite, numarul copiilor care isi continua parcursul scolar obligatoriu sau ulterior in licee, facultati, integrarea si o viata calitativ mai buna in urma procesului de recuperare a copiilor cu dizabilitati, toate schimbarile pozitive din viata familiilor sustinute. Peste 250 de copii beneficiaza lunar de programele noastre, peste 15.000 copii au beneficiat in ultimii 20 de ani.