Cauze

IMG_6682
Daruieste o zi de tabara unui copil vulnerabil!
March 28, 2017
Semimaraton
DISCOVER Community
March 28, 2017
Show all
2.50%

Numar Inscrisi: 1

Suma stransa: 50.00lei

Suma necesara: 2,000.00lei

traseu

Tiglina Bike & Trail Park


Descriere proiect: VIZIUNE: – Crearea unui colt de natura in inima orasului Galati si redarea lui spre folosire iubitorilor de sport si miscare in aer liber. – Amenajarea de poteci si trasee naturale pretabile pentru practicarea ciclismului si alergarii sportive cu specific montan, in conditii de siguranta si cat mai aproape de casa. – Oferirea posibilitatii de organizare a evenimentelor sportive specifice in mijlocul orasului Galati.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Descriere proiect:

Curatarea zonei de gunoaie si vegetatie crescuta la intamplare de pe Valea Tiglinei (in prelungirea Parcului Closca) si crearea primului traseu din orasul Galati dedicat ciclismului si alergarii montane (MTB si Trail Run) Proiectul isi propune crearea unui colt de natura in inima orasului Galati si redarea lui spre folosire iubitorilor de sport si miscare in aer liber. Ne dorim amenajarea de poteci si trasee naturale pretabile pentru practicarea ciclismului si alergarii sportive cu specific montan, in conditii de siguranta si cat mai aproape de casa. Proiectul va oferi posibilitatea de organizare a evenimentelor sportive specifice in mijlocul orasului Galati. Necesarul pentru ecologizarea zonei si demararea lucrarilor de amenajare cuprinde: scule(unelte de gradinarit si constructie), echipament pentru gradinarit (manusi, cizme), consumabile: carburant utilaje, solutii diverse pentru gradina, material consolidare si amenajare poteci.
Descriere organizație:

Scopul asociatiei este desfasurarea de activitati pentru promovarea bicicletei, a turismului, a sporturilor montane, protectia si dezvoltarea durabila a mediului, promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile. Finalitatea vizata de Asociatia MAUSI este un om sanatos intr-un mediu sanatos asigura o dezvoltare durabila a societatii.
https://www.facebook.com/mausbike/videos/1161470267263354/