Cauze

Untitled
Cu trenul prin tara mea
March 29, 2017
logo2
Alearga pentru copiii SPECIALI!
March 29, 2017
Show all
41.25%

Numar Inscrisi: 8

Suma stransa: 825.00lei

Suma necesara: 2,000.00lei

17439914_1414724455216322_1783559817_n

Un semimaraton pentru Bianca


Dediu Bianca Mihaela, este o fetita in varsta de 8 anisori care sufera de o forma severa de epilepsie…epilepsie focala cu eses.De cinci ani poarta o lupta dura cu aceasta boala, Bianca petrecandu-si aproape toata copilaria de pana acum prin clinici si spitale, fiind internata de nenumarate ori , facand tratamente si recuperari.

Inscrierile pentru semimaraton si cros s-au incheiat in data de 21.05.2017!

Ștafetă - mixt (50.00lei)
Este proba în care nu se vor oferi premii separate echipelor formate doar din băieți sau doar din fete. Încurajăm înscrierea echipelor mixte, formate atât din fete cât și din băieți. Fiecare echipă este formată din 3 persoane, fiecare membru al echipei urmând să parcurgă o singură dată bucla, care are aproximativ 7 km.

Cursa copiilor (30.00lei)
Este cursa în care se pot înscrie doar piticii sub 7 ani, și care măsoară aproximativ 350 de metrii.

Cursa populară (30.00lei)
Cursa populara Romero: nu contează vârsta, nu contează sexul importantă e mișcarea ;). Încurajăm înscrierea familiilor la această probă care are aprox 2 km.

Proba animalelor de companie (30.00lei)
Ai un cățel? Ai un papagal? Vrei să alergi alături de animalul tău de companie? Aceasta este cursa la care te poți înscrie. Nu contează ce animal de companie ai, important e să vii cu el la eveniment. Proba are aproximativ 450 de metrii.

Donează (0.00lei)
Nu alergi dar vrei sa sustii cauza, atunci selectează suma pe care vrei să o donezi.

SKU: n/a. Category: .
Vrei sa donezi o alta suma?
Description

Despre proiect:

Dediu Bianca Mihaela, este o fetita in varsta de 8 anisori care sufera de o forma severa de epilepsie…epilepsie focala cu eses. De cinci ani poarta o lupta dura cu aceasta boala, petrecandu-si aproape toata copilaria de pana acum prin clinici si spitale, fiind internata de nenumarate ori , facand tratamente si recuperari. In prezent urmeaza un tratament extrem de riguros si foarte costisitor, in acelasi timp. Parintii sunt oameni de rand si nu dispun de fondurile necesare pentru a o ajuta atat cat trebuie pe Bianca. Au facut eforturi imense pana acum, dar rezultatele, din pacate, au intarziat sa apara. Speranta lor sta acum in ajutorul celor din jur.

Cristi Onofrei o va sprijini pe Bianca si este convins ca noul tratament va avea rezultatele asteptate pentru a combate aceasta boala.