Aleargă alături de „FAMILY HOPE AUTISM”

Aleargă alături de „FAMILY HOPE AUTISM”

Ce ne propunem

Proiectul susținut de Asociatia „Family Hope Autism” Galați este unul nou în Galați și are drept scop strângerea de fonduri necesare achiziționării unui set de echipamente interactive (oglindă cu bule, cutie tactilă, nisip kinetic, kit-ul de peșteră) specifice dotării unei Săli de Stimulare și Integrare senzorială, necesare în terapia celor 47 de copii beneficiari de servicii gratuite (terapie ABA, logopedie, terapie educaționala, terapie senzorială, kinetoterapie, masaj, consiliere psihologica familie și copil) la Centrul de Zi pentru Copii cu Autism din Municipiul Galați. Copiii cu autism fac parte din sectorul vulnerabil al comunității, unde există nevoia acută de conștientizare, datorită creșterii îngrijorătoare a numărului de copii diagnosticați cu autism, nevoia de acceptare și integrare în societate a acestora.

Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei

Ei sunt AMBASADORII noștri

MOCANU CĂTĂLINA

Echipa Centrului de Zi pentru Copii cu Autism în Municipiul Galaţi întind o mână de ajutor copiilor cu chip de îngeri, pentru a le aduce zâmbetul şi magia copilăriei.
De la noi, copiii cu autism primesc profesionalism, empatie şi speranţă. De la ei, Ȋngeraşii Albaştri noi primim veselia, recunoştinţa şi seninătatea.
MOTTO: ,,TOŢI putem dărui SPERANŢĂ copiilor cu AUTISM!’’

CONSTANTIN PARTENE MIHĂIŢĂ

,,Părinte drag, oricât de multe obstacole ar fi de întâmpinat în călătoria ta specială, nu îţi pierde niciodată încrederea, optimismul şi mereu în suflet, PĂSTREAZĂ SPERANŢA !’’
MOTTO: Alergăm ȊMPREUNĂ, pentru a oferi un VIITOR mai bun, copiilor cu AUTISM !

ZINICĂ SILVIU

Autismul, nu dispare pur şi simplu! El apare, se dezvoltă şi este unic, la fel ca fiecare persoană care îl ,,însoţeşte’’! Societatea nu conştientizează încă existenţa numeroasă a copiilor diagnosticaţi cu autism! Ei există!
MOTTO: ,,AUTISM ! RUN, HOPE, FAMILY... ’’

COMDATA GROUP ROMANIA

Motivația noastră va fi mereu pentru susținerea copiilor

Ce este un ambasador?

Este mai mult de un alergător, este persoana care ne sprijină cauza prin mobilizarea întregii rețele de prieteni pentru a ne sprijini să finalizăm proiectul.