Un semimaraton, o speranță pentru Nicolas

Un semimaraton, o speranță pentru Nicolas

Ce ne propunem

Cauza din această ediție pentru care Cristian Onofrei va alerga are ca scop recuperarea medicală a unui băiețel de 12 ani care a suferit, împreună cu familia lui, un grav accident de mașină. În timp ce se deplasau către mare, undeva în județul Ialomița, au fost loviți de un tir, incident în urma căruia Nicolas a ajuns în comă la spital, iar medicii îi dădeau foarte puține șanse de supraviețuire. El are nevoie de multă recuperare deoarece are deficiențe locomotorii și nu poate activa în viața de zi cu zi ca un copil normal. Are nevoie de multe ședințe de recuperare, gimnastică, diferite tratamente, care să-l aducă în situația unui copil normal. Toate acestea reprezintă cheltuieli imposibil de suportat pentru familia lui. Alergand și/ sau donând, comunitatea gălățeană își poate demonstra încă o dată spiritul altruist și activ, susținând unul dintre cele mai sensibile cauze din Galați care necesită . „Îmi doresc ca acest băiețel să redevină baiatul activ și vesel, așa cum era odinioară (...) și sunt convins de faptul că alergătorii din cadrul Semimaratonului Galați vor înțelege cauza propusă de mine și vor îndrepta sumele de bani către Nicolas.” – Cristian Onofrei, fundraiser

Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei

Ei sunt AMBASADORII noștri

Dana Hâncu

Alerg pentru un învingător! Nicolas m-a învățat că orice este posibil. Totul este să îți dorești cu toată ființa. Este un exemplu pentru mine.

Silviu Zinica

Doar împreună putem reuși!

Cristi Crăciun

Mă simt măgulit. Este o onoare! asta înseamnă că trebuie să mă antrenez și mai bine. Alerg pentru un învingător!

Clubul Oțelul Galați

Deschide-ți inima. Aleargă pentru Nicolas!

Ce este un ambasador?

Este mai mult de un alergător, este persoana care ne sprijină cauza prin mobilizarea întregii rețele de prieteni pentru a ne sprijini să finalizăm proiectul.