Flavia Susnoschi

Flavia Susnoschi

Ambasador Școala de vară

Obiectivul financiar: 1000 lei

Suma strânsă: 210 lei


Sunt om de echipă activ și onest, căruia îi place să ajute și să participe la efortul conjugat al echipei, conștientă fiind că putem construi o comunitate frumoasă numai #împreună.

Sunt născută la Galaţi, sunt soţie şi mama a trei fete pe care le-am învățat că singurele limite sunt cele pe care ni le auto-impunem și că ne putem împlini aspirațiile numai prin perseverență și muncă cinstită.

Cariera mea este legata de industria construcţiilor navale, industrie în care am activat şi activez în funcţii de coordonare şi management. De anul trecut, pe lângă proiectele navale, sunt implicată şi în ambițiosul proiect de infrastructură al Podului peste Dunăre si totodata vocea PLUS Galati în cadrul echipei de consilieri locali USR PLUS.

Din anul 2018 m-am implicat în diferite acţiuni civice în municipiul și județul Galaţi: ecologizare, campanii în școli pentru protecția mediului, donații către familii defavorizate, ștafeta steagului UE, etc; totodată sunt un militant activ pentru justiţie şi corectarea inegalităţilor din societate

Susţin şi cred cu tărie în proiectul Asociaţiei Bunul Samaritean-ŞCOALA DE VARA, fiindcă ştiu că generozitatea, compasiunea şi dedicarea pot face minuni un procesul de schimbarea a societăţii româneşti, pentru ca acesta să fie locul în care să ne fie drag să trăim. Şi mai ştiu că schimbarea vine prin noua generaţie. Iar copiii vulnerabili au acum nevoie de toată susţinerea noastră pentru a beneficia de educaţie, de o viaţă sănătoasă şi decentă. Practic avem în mâini viitorul şi ţine numai de noi şi de implicarea şi ajutorul nostru cum va arăta el peste câţiva ani!

Rezultatele apar atunci când pui suflet în tot ceea ce faci.