Gica Vasilache

Gica Vasilache

Ambasador Susține Motivation și donează pentru scaune rulante!

Obiectivul financiar: 500 lei

Suma strânsă: 1680 lei

Scurt info:

Expert contabil judiciar și asistentă medicală, absolventă a Facultății de Medicina și Farmacie – specializarea – Asistență Medicală Generală, Gica Vasilache, la 52 de ani, este pasionată de sport și de înfăptuirea faptelor bune!

Testimonial:

“Din dragoste pentru oamenii care au nevoie de sprijin și empatie în momente dificile, la 52 de ani, Dumnezeu a înfăptuit minunea la care am visat din copilărie. Am absolvit Facultatea de Medicina și Farmacie, Specializarea – Asistență Medicală Generală. Astăzi, cu mare bucurie, fac voluntariat pe secția de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență. Toată lumea m-a întrebat de ce? Care ar putea fi compatibilitatea între profesia mea, accea de expert contabil judiciar și dorința mea aprigă de a avea grijă de oameni? Răspunsul meu simplu uimește de fiecare data: visele se pot înfăptui! Consider că fiecare  clipă este un dar primit și noi avem puterea să dăruim mai departe!

Dragi prieteni de la Fundația Motivation, susțin cauza voastră pentru că atunci când v-am cunoscut m-am îndrăgostit la prima vedere, pentru că dăruiți parte din sufletul vostru minunat, necondiționat și pentru că ne învățați să mergem mai departe indiferent de vicisitudinile vieții! Iubesc învingătorii iar voi sunteți și veți rămâne oamenii care creează punți peste inimi, reduc distanțele la puncte de lumină în care ne regăsim împreună!”

Sursa foto: Corneliu Bejinariu