Mihai Mitu

Mihai Mitu

Ambasador Susține Motivation și donează pentru scaune rulante!

Obiectivul financiar: 500 lei

Suma strânsă: 320 lei

Scurt info:

Pe Mihai îl definesc perseverența și voința extrem de puternică. Aleargă din 2017 alături de #TeamMotivation și este un membru dedicat și valoros al echipei.

Testimonial:

“Semimaratonul în sine nu este doar un concurs de alergare, el trebuie văzut și din perspectivă subiectivă, iar aici intervine succesul personal, autodepășirea și învingerea limitelor, sentimentul de libertate și de autodeterminare. Mă numesc Mitu Mihai și mă definesc caracteristici precum perseverența și voința extrem de puternică.

La această ediție de Semimaraton am o motivație suplimentară: susțin proiectul propus de Fundația Motivation și independența persoanelor în scaun rulant. Am ales să fi ambasador al cauzei Motivation deoarece întotdeauna mi-a plăcut emoția pe care o simt atunci când fac o faptă bună. Consider că prin exemplul personal voi determina cât mai mulți participanți să devină implicați alături de mine. Îmi încurajez prietenii să se alăture inițiativei ca alergători sau donatori, pentru că împreună putem contribui la atingerea scopului final: 15 persoane cu dizabilitati locomotorii din județele Galați și Brăila să primească un echipament de mobilitate corespunzator, care le va permite sa redevina independenți!”