Ateliere de reconectare prin joc cu Dodoroni

Ateliere de reconectare prin joc cu Dodoroni

Obiectivul financiar: 2000 lei

Suma strânsă: 4895 lei

Implementatorul: Asociația Dodoroni

Atelierele de jocuri pe care le-am început în anul 2020 în format fizic și le-am continuat cu peste o sută de evenimente online pe durata pandemiei, ne-au determinat să propunem un atelier de “Reconectare prin joc” pe care dorim să îl desfășurăm prin școlile gălățene, în principal acolo unde există copii ce provin din familii monoparentale, cu situații financiare și povești deosebite. Prin intermediul celor 10 ateliere de educație nonformală ne dorim să ne conectăm cu cei mici prin joc, prietenie, bucurie, emapatie și egalitate. Alături de Dodoroni, mascota noastră dar și de doi animatori socio-educativi, ghidați de jocuri și muzică vom crea momente de neuitat pentru copiii beneficiari.

 

Asociația Dodoroni

CINE SUNTEM

Asociația Dodoroni este nou înființată în anul 2021. Scopul fiind de educație nonformală prin joc, teatru, muzică și dans pentru copii și adulți. Ne propunem să facem din joc o componentă importantă pentru dezvoltarea dar și educarea armonioasă și sănătoasă a copiilor și o prioritate în familie.

Date de contact:

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiadodoroni

Email: asociatiadodoroni@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/asociatiadodoroni/

Nevoia adresată

Principala nevoie a copiilor este de a socializa și de a relaționa cu copii de vârste apropiate. În contextul pandemiei de Covid-19, multor copii le-au lipsit aceste lucruri dar și joaca alături de colegi.

Rezultatele așteptate

Încurajarea utilizării jocului drept instrument de educare, sporirea prieteniei grupului, dezvoltarea imaginației și folosirea gândirii logice.

Beneficiarii

100 de copii din școlile gălățene ce provin din familii cu situații speciale