Aleargă alaturi de Family Hope Autism!

OBIECTIV FINANCIAR: 4000 LEI

CINE SUNTEM

Asociația Family Hope Autism Galați este o organizație non-profit, având drept scop apărarea, susținerea, organizarea și coordonarea de activități, în vederea îmbunatățirii calității vieții copiilor cu autism și/sau alte tulburări pervazive de dezvoltare cat și a familiilor acestora. Organizația noastră, promovează egalitatea de șanse, organizează evenimente importante de conștientizare, implementează proiecte și desfășoară activități pentru integrarea copiilor cu dizabilități în societate.

Practic din experiența noastră, într-un timp relativ scurt, enumerăm câteva dintre acțiunile importante ale organizației și anume:

  1. ,,Aleargă alături de Family Hope Autism!’’- Semimaraton Hervis Galati 2018
  2. ,,IT&Hope for Kids with Autism’’ - Meet and Code
  3. Hacking for Humanity România 2018, București
  4. ,,Armonia emoțiilor prin artă’’
  5. ,,Bucurie de Crăciun’’
  6. ,,2 Aprilie - Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului’’
  7. Tabăra de vară
  8. Excursii pentru copii cu autism si familiile acestora.

Drumul nostru, cu siguranță , va continua într-un ritm la fel de intens, cu proiecte și evenimente minunate, necesare îmbunatățirii calității vieții copiilor cu autism și familiilor acestora. În aceasta călătorie, împreună cu oameni frumoși alături de noi, vom reuși să împlinim misiunea noastră specială, cu adevărat.

CE NE PROPUNEM

Proiectul ,,Aleargă alături de Family Hope Autism!’’ își propune strângerea de fonduri necesare atingerii unor obiective importante, pentru copiii cu autism din cadrul organizației, prin oferirea unui număr semnificativ de ședințe de terapie gratuită la standarde înalte de calitate, o terapie complementară unică în Galați, extrem de eficientă, cu efecte importante pe termen lung și rezultate remarcabile în procesul de recuperare.

Proiectul se va implementa în cadrul Centrului Psihologic PsiZone din Galați, sub supravegherea atenta a specialiștilor, unde beneficiari direcți vor fi 10 copii cu autism din Asociația Family Hope Autism Galați, pe o perioadă de 4 luni, la Sala de Integrare Neurosenzorială cu ajutorul Tehnologiei Inovatoare Hemi-Sync, în camera de stimulare Snoezelen.

În proiect vor fi incluse evaluarea inițială a fiecărui copil cu autism, sesiuni de grup suport și consiliere pentru părinți realizate de psihologi specialiști.

Procesul de integrare neurosenzorială este optimizat folosindu-se Tehnologia Inovatoare Hemi-Sync, iar timpul petrecut în camera de stimulare Snoezelen permite copilului cu autism prelucrarea optimă a informațiilor, mărește considerabil șansele de recuperare și implicit aduce un aport valoros îmbunătățirii calității vieții micuților dar și a familiilor acestora.

Partea a doua a proiectului, va include ateliere creative și recreative în aer liber, care vor urmări integrarea, socializarea cât și implicarea comunității, unde vor participa activ alături de copiii cu autism și frățiorii acestora, prieteni, voluntari, împreună cu terapeuți.