Fantasticii Down pe biciclete

OBIECTIV FINANCIAR: 5 000 LEI

CINE SUNTEM

Asociația „Fantasticii Down” este o organizație non-guvernamentală ce are drept scop integrarea și promovarea unei imagini pozitive a persoanelor cu sindrom Down, în societate. A demarat, în acest sens, o serie de activități sportive menite să asigure participarea activă a copiilor fantastici, promovând ideea de implicare, responsabilizare și întreținere a legăturii cu întreaga comunitate.


CE NE PROPUNEM

Prin acest proiect, ne propunem să susținem copiii cu sindrom Down în nevoia lor de mișcare. Astfel, dorim să oferim acestora noi modalități de a face mișcare, cu scopul de a îi ajuta pe copii să se integreze mai bine în societate și să lege prietenii mai ușor. Cu banii strânși la Semimaraton vom achiziționa echipamente sportive (biciclete, triciclete, mingi, rachete de tenis etc.) și vom organiza sesiuni de terapie de care copiii au atâta nevoie.

AMBASADORI:

Grupul de studenți voluntari din cadrul FEFS Galați

Descriere: Sunt studenți la Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați. Sunt niște tineri frumoși care îi susțin pe fantasticii asociației la toate activitățile sportive avute de-a lungul anului. În fiecare zi de marți și de sâmbătă, ei renunță la activitățile cotidiene pentru a sprijini fantasticii la antrenamente.

Testimonial: "Am ales sa ne alăturăm cauzei "Fantasticii Down pe biciclete" deoarece ne place fericirea, în starea ei pură, pe care acești copii o emană și care a devenit contagioasă. Ne dorim ca ei să aibă un motiv în plus pentru a zâmbi! Împreună suntem mai puternici!"

Alexandru Vlasie

Descriere: Alexandru Vlasie are 29 de ani, este portar la echipa de fotbal "Oțelul Galați" și militar în Batalionul 300 Infanterie Mecanizată "Sf. Andrei" din Galați. Urmează să devină tată de băiețel, iubește sportul, natura și muzică.

Testimonial: Pentru mine una din cele mai mari realizări a fost parcurgerea traseului Regimentul 11 Siret la "Maratonul Unirii"(Galați-Alba Iulia aproximativ 540 km) la împlinirea celor o sută de ani de la Marea Unire,reprezentând, astfel, alături de colegul meu Cristian Onofrei, Galațiul, respectiv Batalionul 300 infanterie mecanizată "Sfântul Andrei" Galați și Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați, la un eveniment atât de important pentru România. Am ales să contribui la această cauza pentru a ajuta acești micuți fantastici să beneficieze de tot ce au nevoie pentru a se integra mai ușor în societate.

Testimonial cei 3 sensei:
Ne alăturăm cu drag cauzei și ne dorim ca cei din jurul nostru să facă același lucru. Suntem siguri că toate eforturile depuse de acești copii cu Sindrom Down și de părinții acestora de-a lungul timpului vor fi răsplătite și că proiectul "Fantasticii down pe biciclete" va fi unul concretizat.

DATE DE CONTACT:

Telefon: 0745266037
E-mail: fantasticiidown@yahoo.com
Facebook: Asociația Fantasticii Down


Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei