Mobilizăm Fondul Scaunelor Rulante

OBIECTIV FINANCIAR: 5 950 LEI

CINE SUNTEM

Fundația Motivation România a fost înființată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități din România, sprijin pe care l-a oferit neîntrerupt până în prezent. Misiunea fundației este aceea de a dezvolta programe sustenabile care îmbunătățesc calitatea vieții persoanelor cu dizabilități din România. Echipa Galați a fost înființată în 2010 și de atunci a sprijinit peste 2.000 de persoane cu dizabilități. În 2018, serviciile de scaune rulante oferite de echipa Motivation Galați au adus mai aproape de o viață independentă 257 persoane cu dizabilități, dintre care 207 din județele Galați și Brăila.

CE NE PROPUNEM

Motivation își propune să atragă susținători cu ajutorul cărora să donăm 10 scaune rulante de calitate unor persoane cu dizabilități locomotorii din județele Galați și Brăila. De asemenea, echipa Motivation va promova campania #PeBune? pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități. Prin aceasta, se va pune în lumină importanța existenței a astfel de locuri de parcare și se îndeamnă la un comportament civic din partea șoferilor.

AMBASADORI

Banea Marcel

Descriere: „Am 44 de ani, sunt utilizator de scaun rulant și sunt pasionat de activități sportive precum: alergare, tenis de masă și baschet. Sunt șofer și conduc o mașina adaptată.”

Testimonial: „Susțin ca de fiecare dată proiectele prietenilor de la Fundația Motivation România. Anul acesta am ales să fac parte din #TeamMotivation la Semimaratonul Galați și împreuna să ”Mobilizăm Fondul Scaunelor Rulante pentru 10 persoane cu dizabilități din Galați și Brăila”! Prin sprijinul meu vreau să ofer înapoi comunității și persoanelor cu dizabilități din experiența mea acumulată ca și persoana independentă și activă în societate. Fiind persoană cu dizabilități înțeleg foarte bine nevoia unui scaun rulant corespunzător nevoilor personale, care să îți permită accesul la o viață firească și libertate de mișcare. ”

Oana Gigi

Descriere: „Am 29 de ani, sunt o persoană activă, pozitivă, îmi plac provocările și particip ori de câte ori am ocazia la evenimente sportive sau culturale.”

Testimonial: „Am ajuns să folosesc un scaun rulant după un accident auto petrecut în urmă cu aproape 4 ani. Sunt o persoană ambițioasă, determinată, ceea ce m-a făcut să merg înainte indiferent de situație. Particip la competiții sportive și în scaun rulant. Îi sfătuiesc și pe alții să se alăture #TeamMotivation pentru a le arăta tuturor că se poate. Sfatul meu pentru toate persoanele cu dizabilități este să țină capul sus, să meargă înainte indiferent de ce ne oferă viața.”

Dragoș Valentin

Descriere: Lui Valentin Dragoș, inginer, îi place să se creadă om. A copilărit în simplitatea unui sat românesc, unde se întoarce cu drag de câte ori poate. Iubește literatura, mai cochetează și cu scrisul, de aceea frecventează un cenaclu literar gălățean, „Noduri și Semne”. Deși sportul a fost și îi este prieten până în zilele noastre, până acum doi ani nu a mai participat la nici o competiție, atunci s-a ivit ocazia să ajute un prieten care a trecut printr-un accident din acela care schimbă destine. Prin „Motivation Romania”, echipa Galați, în 2017, s-a înscris la primul său semimaraton, pe care odată început l-a dus la bun sfârșit. În 2018 a participat la al doilea semimaraton, l-a sfârșit și pe acesta . E de părere că speranța și credința fac lucrurile din jurul lui să se schimbe în bine. Când speranța tinde să se piardă, crede în speranța unei speranțe.


Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei