O cale de acces pentru Lăbuș

OBIECTIV FINANCIAR: 4 000 LEI

CINE SUNTEM

Asociația „Ajutați-l pe Lăbuș” a luat ființă în anul 2004 din dorința de a ajuta animalele fără stăpân. Este singura organizație activă din Galați care face eforturi pentru a răspunde tuturor solicitărilor legate de animăluțe: urgențe medicale, asigurare transport animale pentru sterilizare, construirea unui adăpost pentru animalele fără stăpân, campanii pentru schimbări aduse soluțiilor adoptate de administrația locală pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.


CE NE PROPUNEM

Proiectul propus de Asociația „Ajutați-l pe Lăbuș” Galați pornește de la un punct mai sensibil: drumul către adăpost a fost dintotdeauna lung și anevoios, însă, de curând,, acesta a fost blocat complet prin desființarea trecerii la nivel cu calea ferată. Se dorește astfel, amenajarea unui drum de acces către adăpostul Ajutați-l pe Lăbus, prin nivelarea cu utilaje și punerea unui strat de piatră pe amplasamentul actual. Toate cele 1300 de animăluțe, dar și personalul, se vor bucura de o nouă cale de acces.

AMBASADORI

Alina Gherasim

Descriere: fostă atletă și iubitoare de animale. A început să practice atletismul de la 14 ani, cu ocazia unui cros şcolar, unde a obţinut locul doi. A alergat în zeci de concursuri sportive, atât în ţară, cât şi în străinătate. Este dublă medaliată la Campionatele Mondiale Universitare -argint (1993 – SUA) şi bronz (1996 – Japonia). Dublă campioană mondială la semimaraton cu echipa României - în 1997 şi 2000; locul I la Maratonul Parisului, în 1996; două participări, cu bune rezultate la Campionatul Mondial de Ekiden - 1994, în Grecia şi 1998, în Brazilia.

Daniela Budeanu

Descriere: activează în domeniul bancar și este o mare iubitoare de animale. Testimonial: „Când ajung acasă primul meu zâmbet i se datorează cățelușei mele. Animalele reușesc să nască sentimente imposibil de descris în cuvinte. Implică-te și tu să oferim o șansă la viață celui mai bun prieten al omului. Cred cu tărie că doar împreună putem schimba lucrurile în bine, asa că invit toți gălățenii să doneze și să alerge pe 2 Iunie la Semimaraton. Help Lăbuș sunt alături de voi!”
DATE DE CONTACT:

Telefon: 0751024562
E-mail: help_labus@yahoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/HelpLabus/


Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei