Stop hepatitelor virale

OBIECTIV FINANCIAR: 2500 LEI

CINE SUNTEM

Asociația Pacienților din Galați este o organizație non-guvernamentală, înființată în luna iunie 2016. Misiunea asociației a fost, la început, educarea și informarea comunității gălățene cu privire la infecția cu HIV și oferirea de servicii și sprijin persoanelor care trebuie să trăiască cu acest virus. Campaniile de informare s-au desfășurat în liceele și școlile gălățene și au abordat subiecte privind transmiterea HIV, tratament și utilizarea corectă a metodelor de contracepție. La momentul actual, asociația își propune să își extindă orizonturile și să abordeze și alte subiecte.

CE NE PROPUNEM

Proiectul pe care asociația îl va desfășura constă într-o campanie de informare și conștientizare ce va fi efectuată în rândul tinerilor cu scopul de a preveni transmiterea hepatitelor virale, dar și pentru a prezenta metode de diagnosticare și tratament. Pe lângă partea de diseminare a informației, proiectul presupune implicarea directă a tinerilor în activitate. Aceștia vor fi formați în cadrul Spitalului Clinic de boli infecțioase Galați și vor ajuta la răspândirea informației în rândul colegilor lor. Scopul final al proiectului este de a reduce numărul de persoane nou infectate cu una din formele hepatitelor virale.DATE DE CONTACT:

Telefon: 0748.099.373
E-mail: office@cumsunt.ro
Facebook: https://www.facebook.com/cumsunt.ro/
Website: www.cumsunt.ro


Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei

AMBASADORI

Lungu Daria Ștefania


Descriere: 17 ani ,voluntara pasionata de educatie si sanatate.

Testimonial: Am ales să susțin această cauză pentru că statisticile privind infecția cu virusul hepatic și numărul de minore gravide mă îngrijorează. Vin dintr-un mediu unde aceste informații nu erau accesibile și mi-e frică că aș fi putut face parte din aceste statistici. Sunt ferm convinsă că prin educație în mediul școlar această problemă ar putea fi diminuată sau chiar rezolvată. Prin gesturi simple cum ar fi alergatul sau susținutul prin donație și tu poți schimba comunitatea județului nostru!