Tabăra la noi acasă

Tabăra la noi acasă

Obiectivul financiar: 5000 lei

Suma strânsă: 2215 lei

Implementatorul: Asociația Sfântul Spiridon

Datorită situaţiei actuale copiii centrului nostru nu mai pot beneficia de o tabară în afara oraşului de accea ne-am propus să aducem tabăra la noi acasă. Prin urmare ne dorim să organizăm activităţi recreative, de socializare şi petrecere a timpului liber, sportive şi creative. Ne-am pus în gând să aducem tabăra la noi dacă nu putem noi la ea. Copiii centrului de zi sunt încântaţi să vă prezinte câteva dintre ideile lor pentru a reuşi să aibă vara mult visată.

Suntem un grup de 45 de copii dornici să experimentăm toate lucrurile noi. Vom avea parte de câteva ateliere printre care enumerăm atelier sportiv, de creaţie, pictură, călătorie în jurul lumii şi micii bucătari; toate aceste ateliere fiind sponsorizate de banii strânşi în cadrul semimaratonului. Dacă doreşti să fii alături de noi în această tabără minunată organizată la noi acasă te aşteptăm la semimaraton.

 

Asociația Sfântul Spiridon

CINE SUNTEM

Centrul nostru s-a înfiinţat în anul 2009 printr-un proiect cu finanţare europeană, iar din anul 2010 funcţionează în parteneriat cu Consiliul Local Galaţi, prin acordarea unei subvenţii în baza legii numărul 34/1998. În prezent, centrul sprijină un număr de 70 de copii cu vârste cuprinse între 3-15 ani.

Date de contact:

Adresa: Strada Sfantul Spiridon Nr 13

Facebook: https://www.facebook.com/Centrul-de-zi-pentru-copii-Sfantul-Spiridon-Galati-808349205919443/

Adresa mail: amfsf_spiridongalati@yahoo.com

Nr telefon: 0236/ 462.009

Reprezentant: Presedinte Tiber Robert

Nevoia adresată

Problema resimţită de către copiii centrului este cea  materială. Pentru a  le dezvolta cât mai mult abilităţile de reuşită în viaţă avem nevoie de resurse financiare. Prin această participare la semimaraton dorim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor noştri.

Rezultatele așteptate

Schimbarile pe care ni le dorim sa le aducem in urma acestui proiect sunt acelea de a oferi o noua perspectiva de viata copiilor inscrisi la centrul de zi pentru copii Sf. Spiridon, aratandu-le ca se poate si altfel si ca viata nu e atat de dura pe cat pare.

Beneficiarii

Beneficiarii proiectului vor fi copiii înscrişi la Centrul de zi (70) cât şi voluntarii seniori care ne ajută în desfășurarea activităţilor (10).