#provocareaambasadorilor

#run4galati

Cristi Onofrei – dimineata, dupa ce si-a terminat antrenamentul, a alergat impreuna cu mine in #provocareaambasadorilor

Am alergat impreuna 5 kilometri, timp in care am stat de vorba si am aflat mai multe despre el, cine este si ce il motiveaza in actiunile sale.

Atent la mine, si la efortul pe care (se vedea clar dupa gafaieli) il depun, imi spunea pe parcursul traseului ca putem incetini, el se adapteaza vitezei mele. 🙂 Am reusit totusi, sub indrumarea si lui sa scot 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐮 pentru 5 km – 29.56 min (imi setase Constantin Nistor targetul de 5 km sub 30 min 😃 si eram fericita ca l-am atins 😃 )

Jandarmul, sportivul si mai intai de toate OMUL Onofrei Cristi.

De 7 ani organizeaza in Gradina Publica curse cu scopuri umanitare.

Asa am aflat eu despre Cristi, inca nu ii stiam numele, dar stiam de jandarmul care alearga pentru copii in Gradina Publica.

Implicat acolo unde i se cere, acolo unde este nevoie de el, Cristi raspunde pozitiv rugamintilor care vin spre el, atunci cand stie ca poate duce la bun sfarsit provocarea primita.

Anul acesta l-am intrebat cum de nu e ambasador al niciunei cauze din Semimaraton Galati. Mi-a spus ca nu a putut alege o singura cauza, ar fi vrut sa ii ajute pe toti.

Dar Cristi, care este un prieten apropiat al Semimaratonului, al Galatiului in general, crede in puterea comunitatii de a schimba lucruri.

Astfel ca el, Cristi Onofrei, este 𝐀𝐌𝐁𝐀𝐒𝐀𝐃𝐎𝐑 𝐒𝐞𝐦𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟎. Asa isi propune sa incurajeze Galatenii sa se inscrie la Semimaraton Galati si sa alerge pentru oricare dintre cauzele alese.

Indemnul lui Cristi este : 𝑰𝒏𝒔𝒄𝒓𝒊𝒆-𝒕𝒆, 𝒂𝒍𝒆𝒂𝒓𝒈𝒂, 𝒇𝒊𝒊 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒂 𝒅𝒊𝒏 𝑮𝒂𝒍𝒂𝒕𝒊!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *