SEMIMARATON GALAȚI, program al Fundației Comunitare Galați, se află la cea de-a 11-a ediție, remarcându-se ca unul dintre cele mai relevante evenimente sportive caritabile din regiune.

Mecanismul evenimentului:

Conceptul evenimentului are o natură dublă: pe de o parte, celebrează sportul, iar pe de altă parte, pune un accent puternic pe generozitate. Participând, jumătate din taxa de înscriere a fiecărui alergător este direcționată, la alegere, către unul dintre cele 11 proiecte propuse anul acesta.

Astfel, fiecare pas în cursă nu doar măsoară distanța parcursă, ci contribuie semnificativ la dezvoltarea comunității locale.

Anul acesta, în mai, SEMIMARATON GALAȚI marchează un deceniu și un an de inspirație și acțiune - "11 ani de fapte bune". De-a lungul acestor ani, am crescut împreună, transformând fiecare pas alergat într-un simbol al speranței, solidarității și progresului nostru comun. Fiecare ediție a însemnat mai mult decât o cursă, a fost un angajament față de binele comunității și un prilej de a celebra spiritul gălățean. 

Reflectând la succesul de anilor trecuți, când am reunit peste 6000 de alergători și am susținut 89 de proiecte printr-un total impresionant de 559.987 lei în granturi, privim cu optimism spre ediția a 11-a. Ne propunem să depășim aceste cifre, continuând să unim oameni din toate categoriile - de la copii la seniori, de la amatori la atleți profesioniști, de la iubitori de cultură la simpli entuziaști - toți împărtășind bucuria de a fi împreună și de a face fapte bune. 

SEMIMARATON GALAȚI nu este doar un eveniment sportiv, ci o celebrare a unității, solidarității și identității comunitare. Alergăm nu doar pentru sănătatea noastră fizică, ci și pentru a inspira și a mobiliza comunitatea în jurul unor cauze nobile. Pe 26 mai, nu doar că vom alerga, dar vom trăi și vom simți împreună emoția de a contribui la un viitor mai bun pentru toți. 

Și în acest an, ne dorim ca SEMIMARATON GALAȚI să fie mai mult decât o cursă, să fie o sărbătoare a comunității. Vom închide străzile, vom pregăti scena, vom porni muzica și ne vom bucura de prezența fiecăruia dintre voi. Să celebrăm împreună acești "11 ani de fapte bune" - un prilej de a ne reaminti că fiecare pas contează, iar împreună putem face diferența.

Vă așteptăm pe 26 mai la startul Semimaraton Galati powered by Ramplast, ediția a XI-a. Anul acesta, evenimentul adoptă o temă disco. 🎶 Încurajăm toți participanții să se îmbrace în spiritul acestei perioade pline de energie.

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem, pe 26 mai la START, în zona Parcului Spicu (Str. Domnească, nr. 12)! 
 
 
Semimaraton Galați 2024 este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Galați, prin Agenda Comunității.

ECHIPA DE ORGANIZARE

Mușală Simona - manager de proiect Semimaraton Galați 2024

Simona Mușală-manager proiect Semimaraton Galați

Liliana Cristea - director executiv Fundația Comunitară Galați

Liliana Cristea-director executiv

Monica Bobe - manager de granturi Fundația Comunitară Galați

monica bobe-manager granturi

Irina șerban Atanasiu - manager de granturi Fundația Comunitară Galați

irina

Cum poți participa?

Accesează site-ul semimaratongalati.ro și urmează instrucțiunile pentru a te înscrie ca alergător, pentru a dona unei cauze sau pentru a susține cauza și/sau evenimentul printr-un contract de sponsorizare, dacă ești persoană juridică.