Doneaza

Adina Mocanu

Donatori până acum: 6

Suma strânsă: 290 RON

Numele meu este Adina Mocanu, sunt profesor pentru învățănânt primar la școala gimnazială Mihu Dragomir din Brăila.

Mă definește dorința de “a face” la care mă ajută experiența mea de 42 de ani la catedră.

Sunt atrasă de lucruri noi, provocatoare, inedite, care să dezmorțească obișnuitul și rutina, care dau perspective și orientări tinerei generații prin implicare, învățare, dorință de schimbare și progres.

Am desfășurat proiecte și parteneriate de-a lungul activității ca dascăl, fie cu părinții, fie cu instituțiile locale și ONG-urile. Am avut reușite, sper să reușom împreună obiectivele acestui proiect uriaș.

Implicarea mea ca Ambasador pentru Brăila Science Festival a fost determinată, mai ales, de frumoasa apreciere și impresie pe care mi-a lăsat-o activitatea desfășurată anul trecut. Am participat cu întreaga clasă și cu părinții elevilor.

Ne dorim să trăim și la ediția din martie 2021. Prin urmare, sprijinim activitatea viitoarea generație și vrem să fim părtași la lucruri care ne dezvoltă, ne inspiră și ne dau determinare spre acțiune.

Mulțumim pentru încrederea acordată!

Contribuție, beneficiarii festivalului organizat live, în primăvara 2021 sunt toți elevii din clasele 1-12 și grădiniță, din regiunea Galați-Brăila – obiectivul este să avem cel puțin 3000 de participanți.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: adina-mocanu-sustin Categorii: ,
Descriere

Suntem un grup de studenți și actuali elevi din Galați și Brăila cu experiență profesională (medicină, informatică, mecanică etc) și de voluntariat în STEM care a organizat în septembrie 2019 prima ediție a Brăila Science Festival – un festival de popularizare a științelor care a reunit într-o singură zi experimente și demonstrații din 5 materii (informatică, astronomie, biologie, chimie și fizică), 100 de voluntari și peste 500 de participanți (părinți, învățători și copii).

Nevoile adresate

În general, dar mai ales în timpul pandemiei, elevii au dus lipsă de activități unde pot deprinde abilități practice și de orientare în carieră.

De asemenea, orele de STEM din scoli au un procent redus de timp alocat activităților practice și dezvoltării gândirii știițifice a copiilor.

Rezultatele așteptate

Copiii mai mici de 14-15 ani să descopere aplicabilitatea științelor.

Elevii de liceu să își facă o idee mai clară despre orizonturile profesionale disponibile și să capete skill-uri practice.

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “ADINA MOCANU – BSF”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro