Doneaza

A.F.I.R. susține Galați în siguranță

Donatori până acum: 42

Suma strânsă: 10768 RON

Asociația Femeilor Întreprinzătoare din România – Galați (A.F.I.R. – Galați), constituită în anul 2004, este persoană juridică de drept privat, apolitică, nonguvernamentală, nonprofit, bazată pe voluntariat.

Scopul asociației este de a canaliza efortul femeilor pentru promovarea spiritului de inițiativa și al gândirii manageriale în rândul acestora,

De-a alunul anilor asociația a fost un permanent donator pentru sănătate și educație, iar valorile după care se ghidează asociația sunt: respect, integritate, etică în muncă, contribuție.

Contribuție, exact ce ne propune AFIR să realizăm împreună prin această campanie.  Fiecare dintre noi este chemat să contribuie la siguranța Galațiului, prin atingerea scopului propus de a dota Spitalul General Căi Ferate Galați cu un aparat de ventilație mecanică.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: afir-pentru-cfr Categorie:
Descriere

Spitalul GENERAL CĂI FERATE GALAȚI (CFR) a fost înființat în anul 1980 și este un spital cu tradiție în orașul Galați.

La început a funcționat ca spital municipal până când a fost construit Spitalul de Urgență din Galați.

Spitalul se află în subordinea Ministerului Transporturilor în conformitate cu prevederile H.G. nr. 21/2015 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor.

În anii 2000 a avut cea mai performantă dotare de imagistica medicală (radiologie, mamografie, ecografie).

Pentru ajuta Spitalul CFR Galați să fie cât mai eficient în lupta cu virusul COVID-19, A.F.I.R. își propune să achiziționeze și să doneze spitalului un aparat de ventilație mecanică.

Implică-te și tu. Donează

Costul unui astfel de aparat poate depăși 20.000 euro

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “SPITAL CFR”

Îți reamintim că 100% din sumele donate vor fi folosite pentru achiziția de echipamente și materiale care vor fi donate spitalelor.

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Descărcați și completați contractul de sponsorizare, pe care apoi îl trimiteți prin email către liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro