Doneaza

Ateliere de reconectare prin joc cu Dodoroni

Donatori până acum: 7

Suma strânsă: 845 RON

Atelierele de jocuri pe care le-am început în anul 2020 în format fizic și le-am continuat cu peste o sută de evenimente online pe durata pandemiei, ne-au determinat să propunem un atelier de “Reconectare prin joc” pe care dorim să îl desfășurăm prin școlile gălățene, în principal acolo unde există copii ce provin din familii monoparentale, cu situații financiare și povești deosebite. Prin intermediul celor 10 ateliere de educație nonformală ne dorim să ne conectăm cu cei mici prin joc, prietenie, bucurie, emapatie și egalitate. Alături de Dodoroni, mascota noastră dar și de doi animatori socio-educativi, ghidați de jocuri și muzică vom crea momente de neuitat pentru copiii beneficiari.

Completează valoarea pe care o donezi:

Stoc epuizat

SKU: ateliere-de-reconectare-prin-joc-cu-dodoroni-doneaza Categorii: ,
Descriere

Asociația Dodoroni

CINE SUNTEM

Asociația Dodoroni este nou înființată în anul 2021. Scopul fiind de educație nonformală prin joc, teatru, muzică și dans pentru copii și adulți. Ne propunem să facem din joc o componentă importantă pentru dezvoltarea dar și educarea armonioasă și sănătoasă a copiilor și o prioritate în familie.

Date de contact:

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiadodoroni

Email: asociatiadodoroni@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/asociatiadodoroni/

Nevoia adresată

Principala nevoie a copiilor este de a socializa și de a relaționa cu copii de vârste apropiate. În contextul pandemiei de Covid-19, multor copii le-au lipsit aceste lucruri dar și joaca alături de colegi.

Rezultatele așteptate

Încurajarea utilizării jocului drept instrument de educare, sporirea prieteniei grupului, dezvoltarea imaginației și folosirea gândirii logice.

Beneficiarii

100 de copii din școlile gălățene ce provin din familii cu situații speciale

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociația Dodoroni”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro