Doneaza

Clubul Leo Alpha Danubius Galați

Donatori până acum: 9

Suma strânsă: 2250 RON

Salut! Suntem Clubul Leo Alpha Danubius Galați și suntem o organizație internațională de tineret. Acronimul nostru vine de la Leadership, Experience, Opportunity, pentru că ne dorim să oferim tinerilor șansa să se dezvolte ca o persoană întreagă, responsabilă, empatică și să capete soft skill-urile necesare în piața muncii.

Experiența Dariei Hărăbor, membră a clubului nostru, de voluntar și experimentator de astronomie în ediția de anul trecut ne-a convins să ne alăturăm cauzei și să susținem Brăila Science Festival. Suntem convinși că ediția următoare va avea un impact pozitiv asupra copiilor din regiunea noastră și vrem să ne asigurăm că aceasta va avea loc.

Pentru noi, festivalul mai este și o oportunitate de a cunoaște alți pasionați de științe și de a închega o comunitate.

Contribuție, beneficiarii festivalului organizat live, în primăvara 2021 sunt toți elevii din clasele 1-12 și grădiniță, din regiunea Galați-Brăila – obiectivul este să avem cel puțin 3000 de participanți.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: clubul-leo-alpha-danubius-galati-sustin Categorii: ,
Descriere

Suntem un grup de studenți și actuali elevi din Galați și Brăila cu experiență profesională (medicină, informatică, mecanică etc) și de voluntariat în STEM care a organizat în septembrie 2019 prima ediție a Brăila Science Festival – un festival de popularizare a științelor care a reunit într-o singură zi experimente și demonstrații din 5 materii (informatică, astronomie, biologie, chimie și fizică), 100 de voluntari și peste 500 de participanți (părinți, învățători și copii).

Nevoile adresate

În general, dar mai ales în timpul pandemiei, elevii au dus lipsă de activități unde pot deprinde abilități practice și de orientare în carieră.

De asemenea, orele de STEM din scoli au un procent redus de timp alocat activităților practice și dezvoltării gândirii știițifice a copiilor.

Rezultatele așteptate

Copiii mai mici de 14-15 ani să descopere aplicabilitatea științelor.

Elevii de liceu să își facă o idee mai clară despre orizonturile profesionale disponibile și să capete skill-uri practice.

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Clubul Leo Alpha Danubius Galați – BSF”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro