Doneaza

Costel Mărgărit

Donatori până acum: 1

Suma strânsă: 50 RON

Salut! Sunt Costel Margarit si sunt ultramaratonist, de meserie strungar

Pasiunea mea pentru alergat a început din 2014. De atunci am alergat peste 40 de maratoane de peste 42km, iar recordul meu actual este de 634km în 144h.

Mi-am făcut un obicei în a alerga pentru cauze umanitare, precum stadionul de atletism, prin asociația ABEC și pentru copiii cu autism din Constanța

Îl cunosc pe Cezar prin festivalul de științe pe care l-a organizat anul trecut și i-am apreciat gândul pentru generațiile care îi vin din urmă și că vrea să aducă ceva bun în comunitatea unde a crescut.

Din experiența meseriei mele, practica este vitală, iar faptul că lipsește mi se pare de neconceput. De asta, îmi doresc să ajut copiii brăileni să se dezvolte frumos susținând o cauză care tratează problema asta.

Contribuție, beneficiarii festivalului organizat live, în primăvara 2021 sunt toți elevii din clasele 1-12 și grădiniță, din regiunea Galați-Brăila – obiectivul este să avem cel puțin 3000 de participanți.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: costel-margarit-sustin Categorii: ,
Descriere

Suntem un grup de studenți și actuali elevi din Galați și Brăila cu experiență profesională (medicină, informatică, mecanică etc) și de voluntariat în STEM care a organizat în septembrie 2019 prima ediție a Brăila Science Festival – un festival de popularizare a științelor care a reunit într-o singură zi experimente și demonstrații din 5 materii (informatică, astronomie, biologie, chimie și fizică), 100 de voluntari și peste 500 de participanți (părinți, învățători și copii).

Nevoile adresate

În general, dar mai ales în timpul pandemiei, elevii au dus lipsă de activități unde pot deprinde abilități practice și de orientare în carieră.

De asemenea, orele de STEM din scoli au un procent redus de timp alocat activităților practice și dezvoltării gândirii știițifice a copiilor.

Rezultatele așteptate

Copiii mai mici de 14-15 ani să descopere aplicabilitatea științelor.

Elevii de liceu să își facă o idee mai clară despre orizonturile profesionale disponibile și să capete skill-uri practice.

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Costel Mărgărit – BSF”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro