Doneaza

Cristi Borcan

Donatori până acum: 9

Suma strânsă: 610 RON

Ambasador Vino cu noi în competiții!

UltraMaratonist, Nutriționist, Antrenor Personal, Manager la: Cristi Borcan Profu de Slăbire

“Când am alergat printr-o întâmplare pentru un Fantastic Down, m-am trezit îmbrățișat de vreo 3-4 Fantastici! Restul e istorie!!!
Avem proiecte Fantastice!!!
Avem un Viitor Fantastic împreună!!!
Cam atât!
Asta simt, asta zic!!!
Mă, Fantasticii, mă!”

Targetu’ meu?! Mm?!🤔
Paai… Hai să vindem km mei din Polonia de la Pabianice 48H!!!🏃♂️
Măcar 333 km/48h x 10 lei!!! “adicătelea” măcar 3330 lei!!!
Pentru Fantasticii Down!!!😍
🤓Măi Nene, măi!

 

Contribuție, proiectul va avea ca impact: integrarea și acceptarea copiilor cu dizabilități intelectuale (Sindrom Down) ca parte a comunității, prin participare activă alături de copii tipici la evenimente, programe și competiții sportive.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: fd-cristi-borcan Categorii: ,
Descriere

Echipa Fantasticii Down are nevoie de echipamentul sportiv potrivit și mai ales de terapii, pentru a-și întinde aripile. Ne-am propus să realizăm acest proiect pentru a veni în ajutorul dezvoltării copiilor cu îmbunătățirea stării de sănătate prin sport, activități sportive, participare la competiții, toate acestea duc la integrarea copiilor cu Sindrom Down alături de copii tipici, în societatea civilă.

Urmărim prin acest proiect: integrare, incluziune și normalitate și pentru dizabilitate. Propunem acest proiect deoarece și copii cu Sindrom Down au nevoie de normalitate.

În urma acestui proiect, sportivii vor dobândi suficiente abilități în asa fel încât vor deveni exemple pentru alți sportivi cu dizabilități intelectuale.

Aceștia vor fi implicați în competiții naționale și de ce nu, internaționale. Astfel, vor deveni sportivi instruiți, vor deveni mai disciplinați, implicați, conștienți și poate cel mai important mai sanatoși!

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “CRISTI BORCAN – FD”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro