Doneaza

Cristi Ochiu

Cristi Ochiu, sunt nu doar membru fondator al Fundatiei Comunitare Galati ci promotor principal al Semimaraton Galati inca din 2014. Ma inclin in fata comunitatii locale pentru cum a reusit sa creasca acest eveniment, de la aprox. 150 de persoane implicate la prima editie la peste 1000 persoane implicate la ultimele editii. Am sa reiau un scurt mesaj pe care l-am spus acum 4 ani si care este la fel de ancorat in realitatea zilelor noastre la fel ca atunci: „Fundația este scânteia care a reaprins speranțele în noi, că putem schimba ceva, și ne-a mai arătat că nu suntem singuri, ci că sunt zeci, sute ca noi. Suntem aici datorită comunității locale, datorită implicării ei în activitățile Fundației. Simt comunitatea mai implicată, mai doritoare de a schimba viața de zi cu zi a „cetății”. … ”

INTRO: Astazi, aici, acum nu am sa va vorbesc despre mine. Astazi este despre Ilioara, copii si Dodoroni. Va invit sa fim alaturi de ei in atingerea obiectivului. Am să aleg sa alerg un kilometru pentru fiecare 100 lei donați, astfel încât vă invit să mă sprijiniți să îmi depășesc limita de … 5 km 😉

Stoc epuizat

SKU: cristi-ochiu-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Dodoroni

CINE SUNTEM

Asociația Dodoroni este nou înființată în anul 2021. Scopul fiind de educație nonformală prin joc, teatru, muzică și dans pentru copii și adulți. Ne propunem să facem din joc o componentă importantă pentru dezvoltarea dar și educarea armonioasă și sănătoasă a copiilor și o prioritate în familie.

Date de contact:

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiadodoroni

Email: asociatiadodoroni@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/asociatiadodoroni/

Nevoia adresată

Principala nevoie a copiilor este de a socializa și de a relaționa cu copii de vârste apropiate. În contextul pandemiei de Covid-19, multor copii le-au lipsit aceste lucruri dar și joaca alături de colegi.

Rezultatele așteptate

Încurajarea utilizării jocului drept instrument de educare, sporirea prieteniei grupului, dezvoltarea imaginației și folosirea gândirii logice.

Beneficiarii

100 de copii din școlile gălățene ce provin din familii cu situații speciale

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociația Dodoroni”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro