Doneaza

Daniela Vlad

Scurt info:

Jurnalist

De o viata aleg sa cunosc oamenii prin prisma sufletului lor. Jurnalistul este un muncitor intru impreuna lucrare. Tot ce are de facut un jurnalist este sa-si iubeasca aproapele ca pe sine insusi pentru ca doar asa va putea fi nepartinitor si in pace cu lucrarea sa.

Sunt un om, un simplu om. Atat.

Tot ce am facut si fac sunt lucrari in folosul comunitatii, al oamenilor. Am cunoscut calea pe care poti sa iti pui intrebari. Asta cred ca e cel.mai important.

“Ziariştii – oameni care se gândesc toată viaţa la profesia pe care ar fi trebuit s-o înveţe.” Mark Twain

Testimonial:

Sustin minunile numite copii speciali fantastici Down, pentru ca in niciun caz nu as putea sa nu ii sustin

Asta vine din suflet. Dragostea nu se fabrica, nu se invata, nu se mosteneste, Ea, Dragostea, Se Simte!

Eu Simt Dragoste pentru Fantasticii Down.

De aceea ii sustin neconditionat!!!! Sunt oameni care se numesc Maestrii nostri printre ceilalti Maestri.

Va rog din Dragoste pentru oameni sa va deschideti sufletele si sa daruiti atat cat va lasa inima si Dragostea din voi.

Imi propun sa strangem impreuna o suma mare pentru ca acesti bani vor fi folositi pentru dreptul la viata normala al oricarui FANTASTIC DOWN! DARUITI DIN CE SUNTETI ACUM!!! RECUNOSTINTA MEA SI PLECACIUNE, OM BUN!

Stoc epuizat

SKU: daniela-vlad-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Fantasticii Down Galați

CINE SUNTEM

Înfiinţată în anul 2018, Asociatia Fantasticii Down are ca obiectiv principal integrarea persoanelor cu Sindrom Down şi promovarea în societate a unei imagini pozitive a acestora, creşterea calităţilor vieţii persoanelor cu Sindrom Down precum şi educarea societăţii civile în sensul înţelegerii optime a acestor persoane.

Date de contact:

Facebook: Asociatia Fantasticii Down

Telefon: 0745 266 037

Persoană de contact: Mioara Munteanu

Nevoia adresată

Prin acest proiect ne dorim să oferim Secţiei Pediatrie 2 a Spitalului de copii Sfântul Ioan câteva dispozitive medicale uzuale precum aparate aerosoli, pulsoximetre, termometre infrarosu, iar pentru toţi micii pacienți internaţi în această secţie dorim să le amenajăm o minibibliotecă care să le facă mai frumoase zilele petrecute sub supraveghere medicală.

De asemenea, ne dorim să oferim beneficiarilor  asociaţiei noastre şedințe gratuite de kinetoterapie, logopedie şi terapie comportamentală.

Rezultatele așteptate

Proiectul „Copiii fantastici alături de micii pacienți” este unul deosebit pentru că are un scop de importanţă majorā, pentru întreaga comunitate gălăţeană! Ne dorim să atragem cât mai mulţi alergători şi cât mai multe donaţii, astfel încât să putem face cât mai mult bine pentru ca micii pacienti  să aiba mai frumoase zilele petrecute sub supraveghere medicală cat si pentru incluziunea sociala a beneficiarilor asociatiei noastre.

Beneficiarii

Proiectul este gândit pentru copiii cu Sindrom Down, beneficiari ai Asociaţiei Fantasticii Down.

Numărul de beneficiari direcţi: 10.

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociatia Fantasticii Down”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro