Doneaza

Donează pentru spitalele locale

Donatori până acum: 269

Suma strânsă: 32398.18 RON

Personalul medical are nevoie de suportul și susținerea noastră, fiind mai expuși (dar și mai bravi) decât oricare dintre noi. Este un moment în care ne unim eforturile pentru a aduce la linia de finish în siguranță, întreaga comunitate a orașului Galați.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: spitale Categorie:
Descriere

DE CE?

A fi o comunitate nu înseamnă să așteptăm ca treburile să se „rezolve”, ci să rezolvăm treburile care „așteaptă”. Este prioritatea noastră să dăm încredere gălățenilor în cea mai mare provocare actuală – reziliența comunității față de COVID-19.

Am inițiat această campanie de strângere de fonduri pentru a forma un nucleu asociativ comun cu autoritățile în gestionarea și soluționarea nevoilor care pot apărea în procesul de prevenție, diagnostic și tratament.

Personalul medical are nevoie de suportul și susținerea noastră, fiind mai expuși (dar și mai bravi) decât oricare dintre noi. Este un moment în care ne unim eforturile pentru a aduce la linia de finish în siguranță, întreaga comunitate a orașului Galați.

 

CE FACEM?

Facem apel la toți către toți locuitorii Galațiului dar și la companiile locale să doneze prin pentru a ne ajuta să sprijinim Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” pentru achiziția de echipamente esențiale pentru diagnosticarea și tratarea pacienților infectați cu virusul COVID-19.

Vom achiziționa testere, echipamente de protecție pentru personalul medical (măști, mânuși), dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilare, măști oxigen.

Vom ține o strânsă legătură cu Spitalul și vom actualiza lista celor necesare, în funcție de evoluția situației actuale.

 

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

 

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plata “Galați în Siguranță” sau COVID19

Îți reamintim că 100% din sumele donate vor fi folosite pentru achiziția de echipamente și materiale care vor fi donate spitalelor.

 

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Descărcați și completați formularul de aici, pe care apoi îl trimiteți prin email către liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro

 

 

Întrebări frecvente:

Cum ajung banii unde trebuie?

Sumele sunt colectate de Fundația Comunitară Galați, care face achizițiile necesare la recomandarea spitalului, apoi donează consumabilele sau echipamentele direct acestuia. Pentru  a oferi transparență întregului proces,  la cerere pot fi oferite toate documentele financiare corespunzătoare tranzacțiilor.

 

Cum mă pot implica?

  • Poți dona online
  • Poți transfera bani în contul Fundației Comunitare Galați RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001 cu detalii de plata “Galați în siguranță” sau “COVID19
  • Te poți înscrie ca voluntar – scrie-ne pe info@fundatiacomunitaragalati.ro

 

Toate sumele ajung la spital?

100% din sumele donate în această campanie, vor fi folosite pentru achiziția de  echipamente și consumabile care ajung la spital.

Totuși dacă doriți să sprijiniți cu o donație Fundația Comunitară Galați,  o puteți face folosind acest link.

 

Cum vă pot contacta?

Pentru orice întrebări ne puteți scrie pe adresa info@fundatiacomunitaragalati.ro. Sau ne puteți suna la numărul 0745.089.060

Zilele acestea lucram de acasă, dar imediat ce situația ne-o va permite ne veți putea găsi și la biroul nostru din strada Col. Nicolae Holban, nr. 2.