Doneaza

Dorela Boza

Scurt info:

Director Management vânzări BRD Grup Galati

26 de ani experienta bancara

Testimonial:

Ma bucur și sunt mandra ca anul acesta voi alerga la Semimaraton Galați pentru a susține cauza Copiilor Fantastici!

Experienta Semimaratonului din anii trecuți, a fost una dintre cele mai însemnate întrucât am avut șansa de a da sens nou fiecărui KM alergat.Aceasta experienta m-a ajutat sa înțeleg cata forță are cuvântul “IMPREUNA” și cum, alături de oameni implicați și generoși, am putut/am putea sa salvam vieți.

Cred din tot sufletul ca fiecare dintre noi are puterea sa schimbe lumea. Este nevoie doar sa alegi sa îți pese, sa te implici și sa crezi ca gestul tău poate schimba în bine destinul oamenilor de lângă noi.

FII VOLUNTAR IN SPORT!🏃‍♀️🏃🏽‍♀️ 🏃🏃‍♂️🏃🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃

Stoc epuizat

SKU: dorela-boza-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Fantasticii Down Galați

CINE SUNTEM

Înfiinţată în anul 2018, Asociatia Fantasticii Down are ca obiectiv principal integrarea persoanelor cu Sindrom Down şi promovarea în societate a unei imagini pozitive a acestora, creşterea calităţilor vieţii persoanelor cu Sindrom Down precum şi educarea societăţii civile în sensul înţelegerii optime a acestor persoane.

Date de contact:

Facebook: Asociatia Fantasticii Down

Telefon: 0745 266 037

Persoană de contact: Mioara Munteanu

Nevoia adresată

Prin acest proiect ne dorim să oferim Secţiei Pediatrie 2 a Spitalului de copii Sfântul Ioan câteva dispozitive medicale uzuale precum aparate aerosoli, pulsoximetre, termometre infrarosu, iar pentru toţi micii pacienți internaţi în această secţie dorim să le amenajăm o minibibliotecă care să le facă mai frumoase zilele petrecute sub supraveghere medicală.

De asemenea, ne dorim să oferim beneficiarilor  asociaţiei noastre şedințe gratuite de kinetoterapie, logopedie şi terapie comportamentală.

Rezultatele așteptate

Proiectul „Copiii fantastici alături de micii pacienți” este unul deosebit pentru că are un scop de importanţă majorā, pentru întreaga comunitate gălăţeană! Ne dorim să atragem cât mai mulţi alergători şi cât mai multe donaţii, astfel încât să putem face cât mai mult bine pentru ca micii pacienti  să aiba mai frumoase zilele petrecute sub supraveghere medicală cat si pentru incluziunea sociala a beneficiarilor asociatiei noastre.

Beneficiarii

Proiectul este gândit pentru copiii cu Sindrom Down, beneficiari ai Asociaţiei Fantasticii Down.

Numărul de beneficiari direcţi: 10.

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociatia Fantasticii Down”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro