Doneaza

Egemen Yildirir

Info:

Membru fondator al Fundatiei Gloria Education si Specialist Marketing si IT al Companiei Grande Gloria Production SA (producatorul Hygienium)

Un tanar ambitios, vizionar si cu o dorință imensa de a aduce un impact benefic asupra societății- sub toate aspectele. An de an alaturi de nenumarate  cazuri umanitare si proiecte educationale, a reusit sa aduca beneficii si fonduri semnificative prin implicarea sa, inovand modelele actuale de educație și dand avânt tinerilor, să se dezvolte la nivel personal, pentru ca mai apoi să își lase amprenta într-un mod pozitiv în întreaga societate, prin proiectele: Green Gloria -plantarea a 10 000 puieti forestieri in Galati,  Hygienium Bike-biciclete gratuite pentru galateni, Cu Mainile Curate in Sanatate si Educatie- sponsorizari la nivel national catre spitale, scoli, facultati, centre educationale cu produse dezinfectante Hygienium si produse de cratenie Expertto, etc

Fundatia Gloria Education a ales să se alăture Asociaţiei Fantasticii Down Galaţi, anul acesta Egemen Yildirir  devenind  unul dintre ambasadorii proiectului Copiii Fantastici alături de micii pacienți! pentru a atinge target-ul financiar propus, dar si pentru a asigura intregii echipe necesarul de produse dezinfectante Hygienium pentru o buna desfasurare a evenimentului si cadouri pentru copiii fantastici.

Testimonial:

’’Copiii Fantastici alături de micii pacienți! la Semimaraton Galați 2021.  Sunt sigur că împreuna vom reuşi să facem multe lucruri frumoase, atât pentru Copiii Fantastici, cât si pentru întreaga comunitate gălăţeană.’’

Stoc epuizat

SKU: egemen-yildirir-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Fantasticii Down Galați

CINE SUNTEM

Înfiinţată în anul 2018, Asociatia Fantasticii Down are ca obiectiv principal integrarea persoanelor cu Sindrom Down şi promovarea în societate a unei imagini pozitive a acestora, creşterea calităţilor vieţii persoanelor cu Sindrom Down precum şi educarea societăţii civile în sensul înţelegerii optime a acestor persoane.

Date de contact:

Facebook: Asociatia Fantasticii Down

Telefon: 0745 266 037

Persoană de contact: Mioara Munteanu

Nevoia adresată

Prin acest proiect ne dorim să oferim Secţiei Pediatrie 2 a Spitalului de copii Sfântul Ioan câteva dispozitive medicale uzuale precum aparate aerosoli, pulsoximetre, termometre infrarosu, iar pentru toţi micii pacienți internaţi în această secţie dorim să le amenajăm o minibibliotecă care să le facă mai frumoase zilele petrecute sub supraveghere medicală.

De asemenea, ne dorim să oferim beneficiarilor  asociaţiei noastre şedințe gratuite de kinetoterapie, logopedie şi terapie comportamentală.

Rezultatele așteptate

Proiectul „Copiii fantastici alături de micii pacienți” este unul deosebit pentru că are un scop de importanţă majorā, pentru întreaga comunitate gălăţeană! Ne dorim să atragem cât mai mulţi alergători şi cât mai multe donaţii, astfel încât să putem face cât mai mult bine pentru ca micii pacienti  să aiba mai frumoase zilele petrecute sub supraveghere medicală cat si pentru incluziunea sociala a beneficiarilor asociatiei noastre.

Beneficiarii

Proiectul este gândit pentru copiii cu Sindrom Down, beneficiari ai Asociaţiei Fantasticii Down.

Numărul de beneficiari direcţi: 10.

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociatia Fantasticii Down”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro