Doneaza

Flavia Susnoschi

Sunt om de echipă activ și onest, căruia îi place să ajute și să participe la efortul conjugat al echipei, conștientă fiind că putem construi o comunitate frumoasă numai #împreună.

Sunt născută la Galaţi, sunt soţie şi mama a trei fete pe care le-am învățat că singurele limite sunt cele pe care ni le auto-impunem și că ne putem împlini aspirațiile numai prin perseverență și muncă cinstită.

Cariera mea este legata de industria construcţiilor navale, industrie în care am activat şi activez în funcţii de coordonare şi management. De anul trecut, pe lângă proiectele navale, sunt implicată şi în ambițiosul proiect de infrastructură al Podului peste Dunăre si totodata vocea PLUS Galati în cadrul echipei de consilieri locali USR PLUS.

Din anul 2018 m-am implicat în diferite acţiuni civice în municipiul și județul Galaţi: ecologizare, campanii în școli pentru protecția mediului, donații către familii defavorizate, ștafeta steagului UE, etc; totodată sunt un militant activ pentru justiţie şi corectarea inegalităţilor din societate

Susţin şi cred cu tărie în proiectul Asociaţiei Bunul Samaritean-ŞCOALA DE VARA, fiindcă ştiu că generozitatea, compasiunea şi dedicarea pot face minuni un procesul de schimbarea a societăţii româneşti, pentru ca acesta să fie locul în care să ne fie drag să trăim. Şi mai ştiu că schimbarea vine prin noua generaţie. Iar copiii vulnerabili au acum nevoie de toată susţinerea noastră pentru a beneficia de educaţie, de o viaţă sănătoasă şi decentă. Practic avem în mâini viitorul şi ţine numai de noi şi de implicarea şi ajutorul nostru cum va arăta el peste câţiva ani!

Rezultatele apar atunci când pui suflet în tot ceea ce faci.

Stoc epuizat

SKU: flavia-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociatia United Cristian Aid-Bunul Samaritean

CINE SUNTEM

Asociația Bunul Samaritean este activă în comuna Nicorești din anul 2003.  Oferim servicii sociale în două centre: Centrul de îngrijire și asistență pentru 15 persoane adulte cu dizabilități și Centrul de zi pentru copii din familii defavorizate, unde 40 copii (6-14) primesc servicii socio-educaționale, o masă caldă, duș și schimb de haine, socializare și petrecerea timpului liber. Momentan centrul este închis din cauza pandemiei și lipsa fondurilor.

Date de contact:

Telefon: 0236867105 / 0768821843

Adresa: Comuna Nicorești, Județul Galați

Website-ul: www.asociatiabunulsamaritean.ro

Facebook: @Fundatiebunulsamaritean

E-mail: asociatiabunulsamaritean@gmail.com

Nevoia adresată

În comuna Nicorești sunt copii care trăiesc în condiții extrem de precare din punct de vedere social și igienico-sanitar, resursele financiare ale familiilor sunt instabile: provin din munci sezoniere în agricultură sau din ajutorul social propus de primarie, insuficiente să acopere nevoile primare ale familiilor. Dificultățile în a găsi un loc de muncă și condițiile de marginalizare socială conduc la un grad ridicat de alcoolism printre adulți și un nivel ridicat de violență domestică. Procentul de frecvență școlară a copiilor este foarte redus și sunt numeroase cazuri de abandon.

Rezultatele așteptate

Prin implementare, oferim un model îmbunătățit de servicii socio-educaționale pentru 40 copii în cadrul Centrului de zi. Fiecărui copil i se va oferi o oportunitate de creștere și dezvoltare cât mai completă posibil, combinând sprijinul școlar cu educația non-formală și cu serviciul de cantină pentru partea nutrițională; Centrul de Zi va permite îmbunătățirea serviciilor pentru 40 copii defavorizați ai comunității locale și familiile acestora. Toate activitățile vor pune accentul pe promovarea educatiei non formale, un stil de viață sănătos.

Vor fi 150 de persoane informate (copii, tineri și familii lor) despre măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19

Beneficiarii

Grupul ţintă al proiectului implică:

  • Beneficiarii direcți: 40 de copii. 30 copii înscriși la Centrul de zi și 10 copii din comunitate
  • Beneficiari indirecți: familiile acestora și comunitatea

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Bunul Samaritean”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro