Doneaza

Georgiana Damian

Georgiana Damian, psihopedagog si psihoterapeut sistemic. In urma cu 14 ani a început să lucreze cu copiii și , de atunci, pe drumul său profesional a căutat să se întoarcă mereu către prima dragoste: munca în mijlocul copiilor. De-a lungul timpului a fost educatoare, psihopedagog, a organizat ateliere de dezvoltare personală pentru copii și a creat produse pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor. Georgiana spune “Psihologia si psihoterapia au rădăcini adânci în sufletul meu, investesc continuu în dezvoltarea mea personală și profesională și cred că pot însoți fiecare om în căutarea resurselor interioare, nu mai departe decât am ajuns eu însămi într-ale mele.” Cel mai nou proiect al Georgianei poartă numele de Fabulocity și este un afterschool- orășel pentru copiii de toate vârstele. Conceput ca un program edutainment (education+ entertainment) in care imbina educatia (programe de tip pre/after-school) cu distractia, Fabulocity este un ORAS al COPIILOR condus de copii, dupa regulile lor.

Ilioara, președintele Asociației Dodoroni și Georgiana s-au cunoscut printre copii și au rămas apropiate de atunci. Împărtășesc idei constant iar proiectele emarate împreună capătă mereu un contur frumos. Anul acesta, Georgiana Damian va fi ambassador pentru #Educație, pentru #Joc, pentru #Empatie, pentru #Prietenie şi împreună vor alerga pentru #Copiii din Galaţi

Stoc epuizat

SKU: georgiana-damian-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Dodoroni

CINE SUNTEM

Asociația Dodoroni este nou înființată în anul 2021. Scopul fiind de educație nonformală prin joc, teatru, muzică și dans pentru copii și adulți. Ne propunem să facem din joc o componentă importantă pentru dezvoltarea dar și educarea armonioasă și sănătoasă a copiilor și o prioritate în familie.

Date de contact:

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiadodoroni

Email: asociatiadodoroni@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/asociatiadodoroni/

Nevoia adresată

Principala nevoie a copiilor este de a socializa și de a relaționa cu copii de vârste apropiate. În contextul pandemiei de Covid-19, multor copii le-au lipsit aceste lucruri dar și joaca alături de colegi.

Rezultatele așteptate

Încurajarea utilizării jocului drept instrument de educare, sporirea prieteniei grupului, dezvoltarea imaginației și folosirea gândirii logice.

Beneficiarii

100 de copii din școlile gălățene ce provin din familii cu situații speciale

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociația Dodoroni”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro