Doneaza

Georgiana Mihailovici

Motto

“Copilăria este cea mai prețioasă monedă pe care sărăcia o poate fura de la un copil” spunea Anthony Horowitz.

Testimonial

Dacă şi tu eşti de părere că Horowitz avea dreptate, hai pe 23 mai la Semimaraton Galați, alături de Centrul de zi pentru copii “Sfăntul Spiridon” să contribuim împreună la înfăptuirea copilăriei pentru 45 de copii, dornici să experimenteze prin joc şi joacă cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Şi cu ajutorul tău, “Tabăra de vară de acasă” poate deveni realitate.
Implică-te oricum poți, prin alergare, prin voluntariat sau chiar prin orice donație pe această pagină şi hai să le demonstrăm copiilor care provin din medii defavorizate că viaţa poate fi şi altfel decât nedreaptă. Depinde şi de tine să le oferim şansa de a deveni viitori adulţi independenţi şi responsabili.
Sunt Georgiana Mihailovici şi te invit alături de mine să aducem schimbarea pozitivă printr-o comunitate unită şi implicată.
De ce să faci asta?! Pentru că “omul nu e niciodată atât de mare ca atunci când se lasă în genunchi să ajute un copil”- Pitagora.
Tu cât de mare poți fi?

Stoc epuizat

SKU: georgiana-mihailovici-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Sfântul Spiridon

CINE SUNTEM

Centrul nostru s-a înfiinţat în anul 2009 printr-un proiect cu finanţare europeană, iar din anul 2010 funcţionează în parteneriat cu Consiliul Local Galaţi, prin acordarea unei subvenţii în baza legii numărul 34/1998. În prezent, centrul sprijină un număr de 70 de copii cu vârste cuprinse între 3-15 ani.

Date de contact:

Adresa: Strada Sfantul Spiridon Nr 13

Facebook: https://www.facebook.com/Centrul-de-zi-pentru-copii-Sfantul-Spiridon-Galati-808349205919443/

Adresa mail: amfsf_spiridongalati@yahoo.com

Nr telefon: 0236/ 462.009

Reprezentant: Presedinte Tiber Robert

Nevoia adresată

Problema resimţită de către copiii centrului este cea  materială. Pentru a  le dezvolta cât mai mult abilităţile de reuşită în viaţă avem nevoie de resurse financiare. Prin această participare la semimaraton dorim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor noştri.

Rezultatele așteptate

Schimbarile pe care ni le dorim sa le aducem in urma acestui proiect sunt acelea de a oferi o noua perspectiva de viata copiilor inscrisi la centrul de zi pentru copii Sf. Spiridon, aratandu-le ca se poate si altfel si ca viata nu e atat de dura pe cat pare.

Beneficiarii

Beneficiarii proiectului vor fi copiii înscrişi la Centrul de zi (70) cât şi voluntarii seniori care ne ajută în desfășurarea activităţilor (10).

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociația Sfântul Spiridon”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro