Doneaza

Goldu Corneliu

Scurt info

Dl. Corneliu Goldu, fost profesor de limba si literatura romana a Colegiului National Vasile Alecsandri.

Testimonial

GENERAȚII

”Spune-mi și voi uita,

Arată-mi și-mi voi aminti,

Implică-mă și voi înțelege !”

Cunosc ”Centrul de zi Sfântul Spiridon” din Galați încă din 2009, când a fost înființat prin finanțare europeană. Prima implicare directă am avut-o în 2015, la bicentenarul bisericii, când a apărut și monografia acesteia, apoi în 2016, când Centrul a fost vizitat de Principesa Margareta.

În 2021, proiectul educațional ”Generații” subliniază contribuția voluntarilor, în special a celor vârstnici, la transformarea elevului în descoperitor de probleme și căutător de soluții. Prin temele culturale abordate (”Mituri românești”, Obiceiuri: ”Dragobetele”, ”Legarea suratelor”, creații populare-doina, balada, legenda, basmul) dar și ”Brâncuși la 145 de ani”, ”Drumul Crucii”, etc. încercăm atât restabilirea încrederii în școală, cât mai ales extinderea unui program de cunoaștere a valorilor românești și universale.”

Stoc epuizat

SKU: goldu-corneliu-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Sfântul Spiridon

CINE SUNTEM

Centrul nostru s-a înfiinţat în anul 2009 printr-un proiect cu finanţare europeană, iar din anul 2010 funcţionează în parteneriat cu Consiliul Local Galaţi, prin acordarea unei subvenţii în baza legii numărul 34/1998. În prezent, centrul sprijină un număr de 70 de copii cu vârste cuprinse între 3-15 ani.

Date de contact:

Adresa: Strada Sfantul Spiridon Nr 13

Facebook: https://www.facebook.com/Centrul-de-zi-pentru-copii-Sfantul-Spiridon-Galati-808349205919443/

Adresa mail: amfsf_spiridongalati@yahoo.com

Nr telefon: 0236/ 462.009

Reprezentant: Presedinte Tiber Robert

Nevoia adresată

Problema resimţită de către copiii centrului este cea  materială. Pentru a  le dezvolta cât mai mult abilităţile de reuşită în viaţă avem nevoie de resurse financiare. Prin această participare la semimaraton dorim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor noştri.

Rezultatele așteptate

Schimbarile pe care ni le dorim sa le aducem in urma acestui proiect sunt acelea de a oferi o noua perspectiva de viata copiilor inscrisi la centrul de zi pentru copii Sf. Spiridon, aratandu-le ca se poate si altfel si ca viata nu e atat de dura pe cat pare.

Beneficiarii

Beneficiarii proiectului vor fi copiii înscrişi la Centrul de zi (70) cât şi voluntarii seniori care ne ajută în desfășurarea activităţilor (10).

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociația Sfântul Spiridon”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro