Doneaza

Grădinița Clever Kids

Grădinița Clever Kids este un loc în care copilăria, educația și jocul se îmbină perfect pentru a crea un cadru potrivit educației timpurii.  Pornit în urmă cu șapte ani, proiectul „Clever Kids” a izvorât din dorinţa unei mame de a oferi copilului ei dar şi celorlalţi prichindei un loc confortabil, sigur, familiar, un alt „acasă” unde cu blândeţe şi răbdare se bun bazele dezvoltării OAMENILOR de mâine. Copiii clever au susținut mereu initiative în educație iar anul acesta și-au propus să fie prezenți în calitate de Ambasadori pentru alți copii! Pentru că susțin egalitatea de șanse și dreptul la joacă s-au alătura cauzei lui Dodoroni.

Stoc epuizat

SKU: gradinita-clever-kids-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația Dodoroni

CINE SUNTEM

Asociația Dodoroni este nou înființată în anul 2021. Scopul fiind de educație nonformală prin joc, teatru, muzică și dans pentru copii și adulți. Ne propunem să facem din joc o componentă importantă pentru dezvoltarea dar și educarea armonioasă și sănătoasă a copiilor și o prioritate în familie.

Date de contact:

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiadodoroni

Email: asociatiadodoroni@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/asociatiadodoroni/

Nevoia adresată

Principala nevoie a copiilor este de a socializa și de a relaționa cu copii de vârste apropiate. În contextul pandemiei de Covid-19, multor copii le-au lipsit aceste lucruri dar și joaca alături de colegi.

Rezultatele așteptate

Încurajarea utilizării jocului drept instrument de educare, sporirea prieteniei grupului, dezvoltarea imaginației și folosirea gândirii logice.

Beneficiarii

100 de copii din școlile gălățene ce provin din familii cu situații speciale

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “Asociația Dodoroni”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro