Doneaza

Pana Bogdan

Info:

Numele meu este Bogdan Pană, am 29 de ani şi sunt un mândru gălățean care crede în puterea comunității. Sunt o fire sociabilă, sportivă şi ambițioasă iar la Semimaraton Galați mă bucur că pot să le îmbin pe toate trei.

Testimonial:

Particip la semimaraton încă de la prima ediție şi este întotdeauna o plăcere să fac parte din acest eveniment şi să ajut cum pot.

Am ales să susțin cauza “Educație prin mișcare” din orasul Berești pentru că am vrut să sparg granița municipiului Galați și sa susțin acest tip de inițiative. E posibil orice și oriunde.

Te provoc şi pe tine să alergi alături de mine, sau să donezi şi să îi susținem împreună prin pe aceşti copii.

Stoc epuizat

SKU: pana-bogdan-sustine Categorii: , ,
Descriere

Asociația din Drag și Dor pentru Comunitate

CINE SUNTEM

Asociația Din Drag și Dor pentru Comunitate a fost înființată și funcționează din anul 2020. Este o asociație non-guvernamentală constituită din dorința de implicare în viața comunității și din convingerea că o comunitate unită este una puternică.

Scopul nostru este de a dezvolta proiecte pentru copii, tineri și adulți aflați în dificultate, iar fiecare idee a noastră se conturează cu multă pasiune și entuziasm!

Date de contact:

Facebook: Asociația din Drag și Dor pentru Comunitate

Site: https://revistalocala.ro/asociatia-ddpc/

Telefon: Ionuț Procop – 0740 961 648

Nevoia adresată

Preșcolarii și elevii din clasele primare de la Liceul Tehnologic „Paul Bujor” din localitatea Berești, județul Galați nu beneficiază de un teren de sport unde să poată derula activitățile specifice orelor de educație fizică, nici activități cu caracter recreativ în pauzele dintre orele de curs sau extrașcolare. Terenul este din zgură degradând-se de zeci de ani.

Rezultatele așteptate

Amenajarea unui teren de sport în curtea școlii reprezintă o modalitate de relaxare, socializare și de petrecere a timpului liber în rândul elevilor. Astfel, copii se pot bucura de jocuri sportive, diverse activități, dar și de a-și dezvolta latura sportivă. Un teren de sport amenajat corespunzător, în aer liber, oferă o siguranță elevilor și condiții de practicare a activităților la standarde normale.

Beneficiarii

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt aproximativ 200 de elevi din învățământul preșcolar și primar, iar beneficiarii indirecți sunt cadrele didactice, familiile elevilor și implicit comunitatea locală.

CUM?

1. PLATĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “ADDPC”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro