Doneaza

Prof. univ. Irina Susanu susține Galați în siguranță

Donatori până acum: 24

Suma strânsă: 4850 RON

Prof. univ. Irina Susanu, antreprenor în municipiul Tecuci și profesor universitar la Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor face un apel către toți locuitorii din Tecuci și nu numai să i se alăture în lupta pentru strângerea de fonduri destinată achiziției de echipamente de protecție pentru cadrele medicale din Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: spital-tecuci Categorie:
Descriere

Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci, are nevoie de ajutorul nostru: „În momentul de față, și spitalul nostru, ca majoritatea spitalelor din lume se confruntă cu aceleași lipsuri majore: măști medicale (chirurgicale), combinezoane, mănuși de unică folosință, halate impermeabile de unică folosință, soluții dezinfectante. Nevoile sunt mult mai multe – avem nevoie de aparatură medicală de suport terapie intensivă, de ventilatoare, de medicamente …. dar cele enumerate mai sus sunt de maximă necesitate și urgență!!! Orice cantitate este bine-venită, orice sprijin poate ajuta la salvarea vieților!” scrie conducerea spitalului pe site-ul https://spital-tecuci.blogspot.com

100% din sumele donate în această campanie vor fi folosite pentru achiziția de echipamente și consumabile care ajung la spitale.

Și tu poți să ajuți medicii. Donează!

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plata “SPITAL TECUCI”

Îți reamintim că 100% din sumele donate vor fi folosite pentru achiziția de echipamente și materiale care vor fi donate spitalelor.

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Descărcați și completați formularul de aici, pe care apoi îl trimiteți prin email către liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro