Doneaza

Timotei Istrate

Donatori până acum: 2

Suma strânsă: 20 RON

Mă numesc Istrate Timotei, iar proiectul Fii de 10 îmi definește valorile.

Digitalizarea sistemului educațional este încă un subiect tabu în România, iar lipsa acestuia s-a observat foarte clar în această perioadă. Sunt încă foarte mulți elevi care nu au acces la instrumente digitale sau profesori care nu au cunoștințe de a le folosi, fapt care îngreunează procesul educațional. Acesta este doar un singur motiv pentru care am decis sa militez pentru un sistem educațional digital, și voi continua consecvent și persuasiv.

Ne dorim ca educația digitală să fie gratuită pentru elevi și profesorul, măcar din punct de vedere al eficienței online. Deoarece unitățile de învățământ nu beneficiază de instrumente pliate pe nevoile elevilor gratuite, prin intermediul platformei Fii de 10, vom sprijini procesul educațional. Ne propunem să dezvoltăm următoarele module: Catalog online, feedback semestrial anonim elev – profesor, canal anunțuri, canal comunicare cu profesorii, orar accesibil, implementare google classroom și office, acestea fiind doar câteva părți pe care ni le dorim în stadiul inițial implementate.

De asemenea, prima școală beneficiară din județul Galați va fi Școala Gimnazială „Grigore Moisil”, elevii și profesorii urmând să beneficieze de training-uri de învățare cu privire la utilizarea platformei și cum poate fi utilizată zilnic în beneficiul factorilor implicați în procesul educațional.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: timotei-istrate-sustin Categorii: ,
Descriere

CUM?

1. DONEAZĂ PRIN CARD

Completează câmpul cu valoarea donației tale și apasă pe butonul „DONEAZĂ”. Completează datele tale și vei fi redirecționat către sistemul de plată securizată prin EuPLatesc.ro. Totul în deplină siguranță.

2. TRANSFER BANCAR 

Direct în contul Fundației Comunitare Galați, folosind următoarele date:

Fundatia Comunitara Galati

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Cu mențiunea la detalii plată “TIMOTEI ISTRATE – COR”

3. SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

Solicitati contractul de sponsorizare colegelor noastre pe email  liliana@fundatiacomunitaragalati.ro sau irina@fundatiacomunitaragalati.ro