Grădina poveştilor

Ce ne propunem

Proiectul „Grădina poveştilor” vizează amenajarea unui spaţiu de joacă la Grădiniţa nr. 24 din Galaţi. Spaţiul verde din jurul Grădiniţei nr. 24 „Mugurel” prezintă o vegetaţie deosebit de săracă, neîngrijită, nu prezintă condiţii de joacă şi recreere. Problemele identificate până acum sunt: insuficineţa plantelor ornamentale, lipsa unor echipamente de joacă pentru copii, absenţa unui gard de protecţie pentru copii, lipsa mobilierului de parc. Scopul proiectului este de a amenaja spaţiul verde existent în curtea grădiniţei care să asigure un aer cât mai azonat şi posibilitatea de a desfăşura activităţi cu rol educativ si recreativ. Activităţile propuse sunt: curăţarea terenului din curtea grădiniţei, plantarea de arbuşti şi puieţi ornamentali, de diferite specii, plantarea de flori, plantarea de gazon, amplasarea mobilierelor de parc (bănci, coşuri de gunoi, ghivece cu flori, topogan, leagăne, balansoar şi foişor), amenajarea gardului din spatele grădiniţei prin văruire, realizarea de activităţi socio-educative cu copiii pe domeniul mediului înconjurător.

Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei

Ei sunt AMBASADORII noștri

Ana Marin

Se spune că ceea ce faci pentru tine dispare odată cu tine, însă ceea ce faci pentru alții rămâne pentru eternitate, de aceea am hotărât să mă implic și să susțin proiectul Grădina Poveștilor, pentru că împreună, la Semimaraton, să putem scrie o poveste frumoasă pentru prichindeii de la Grădinița Mugurel.

Lacramioara Matei

Am ales sa sprijin Educatia pentru ca sunt un simplu parinte care se preocupa pentru viitorul celor doua fiice pentru ca asa cum spunea Confucius: Natura ne aseamăna.
Educaţia ne deosebeşte.

Amalia Munteanu Dan

Cred cu tărie că educația este baza oricărei societăți sănătoase, care investește în acțiuni benefice pe termen lung. Viitorul nostru sunt copii de azi, care au nevoie de repere, valori, creativitate si visuri implinite, menite să remodeleze pozitiv viitorul copiilor de mâine!

Mirela Costache

Anul acesta susțin, la Semimaraton Hervis Galați, educația! Voi alerga pentru o Grădină ca din Povești alături de gașca de la Rotaract! Hai și tu cu noi!