Înscrie un proiect

AI O IDEE PE CARE VREI SĂ O ÎNSCRII LA SEMIMARATON GALAȚI 2020?

VINO CU EA LA NOI

Până pe 02 martie - TERMEN EXTINS 5 MARTIE poți înscrie o idee de proiect pentru care ai vrea să se alerge anul acesta la Semimaraton Galați. Susținem orice inițiativă care propune un proiect care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții din Galați și din vecinătate*. Ne plac proiectele inovative, care aduc soluții noi și mobilizează cât mai mulți oameni în rezolvarea problemei identificate. Nu sunt limite cu privire la domeniul proiectului, însă încurajăm propunerile care includ tema acestui Semimaraton: buna vecinătate, rezolvarea unei probleme sau a unei provocări punctuale dintr-o comunitate, exact cum ar face-o un vecin bun și de încredere.

În ultimele 6 ediții am susținut proiecte diverse: de la tabere pentru copiii cu autism, biciclete pentru copiii cu sindrom Down, pictarea unor scări de bloc, revitalizarea unui loc de joacă, campanii de instruire pentru persoane cu dizabilități, campanii de conștientizare privind virusul hepatic, ore de terapie cu calul, tabere montane sau pentru copiii cu deficiențe de auz, etc. Peste 60 de cauze susținute în acești ani ne-au dat încredere că acolo unde este o bună voință, se strîng oameni buni pentru a o împlini.

Semimaratonul Galați, dincolo de cei peste 200.000 de lei investiți în comunitate și proiecte realizate, este despre încrederea în Galați, despre adunarea tuturor resurselor locale pentru a mișca Galațiul – la propriu și la figurat 😊, încurajează spiritul civic și producerea unei schimbări. Ne dorim să adunăm cât mai multe resurse pentru a transforma Galațiul, pentru a pune reflectorul pe potențialul uman, al acelora care aleg în fiecare zi să stea aici, să trăiască mai bine. Susținem la capacitate maximă cauzele noastre, pe principiile unui parteneriat sănătos și asumat și nu am fi putut crește până la această ediție fără ajutorul tău, al inițiatorului, al alergătorului, al persoanei care a ales să doneze pentru o cauză. Îți mulțumim!

Cine poate să aplice?

*Oricine cu o idee clară care ar putea rezolva o problemă a comunității și contribuie la creșterea calității vieții din Galați sau a zonelor învecinate, din județul Galați, dar și Brăila.

Dacă ești un ONG sau persoană fizică, alături de un grup de prieteni care își doresc să aducă o schimbare, te invităm să aplici. Suntem foarte deschiși la idei și proiecte schițate, însă suntem categorici când vine vorba despre implicare, va trebui să demonstrezi că înțelegi ce efort presupune ducerea la bun sfârșit a proiectului. Citește mai multe despre asta în Ghidul de participare Semimaraton 2020.

Procedura de aplicare este simplă: citește ghidul de participare, descarcă formularul de aplicare și completeaza-l, apoi trimite-l colegei noastre Irina la adresa de e-mail: irina@fundatiacomunitaragalati.ro. Irina îți va răspunde oricărei întrebări legate de aplicație sau Ghid și în funcție de căt de repede și eficient vă organizați, vă puteți întâlni pentru a perfecta propunerea.

Pe măsură ce primim aplicațiile, acestea vor fi evaluate de către un Juriu extern, după criteriile de eligibilitate și apoi după criteriile calitative, în bază cărora vor primi un punctaj. Încă nu am stabilit un număr maxim de proiecte pe care dorim să le finanțăm, însă ne vom uita la potențialul proiectelor de a atrage fonduri și la numărul de proiecte care trec e punctajul minim de 70 de puncte, necesar pentru a fi selectate.

Așteptăm cu interes propunerea ta!