Mobilitate și viață independentă

Mobilitate și viață independentă

Ce ne propunem

Echipa Galați a fost înființată în 2010 și de atunci a sprijinit peste 1.800 de persoane cu dizabilități, dintre care 1.044 doar din județul Galați. În 2017, serviciile de scaune rulante oferite de echipa Motivation Galați au adus mai aproape de o viață independentă 207 persoane cu dizabilități, dintre care 144 din județul Galați.
Prin participarea la SemiMaraton Galați 2018, echipa Motivation Romania își propune să strângă fonduri pentru participarea a 5 persoane utilizatoare de scaune rulante din județul Galați, la o tabăra de instruire pentru viață independentă și recuperare activă organizată de fundația amintită.
Tabăra de instruire pentru viață independentă se va desfășura în 2018 pe durata a unei săptămâni. Participanții sunt cazați în spații complet accesibile celor în scaune rulante. În timpul zilei, ei participă la sesiuni de instruire, iar seara sunt încurajați să se auto-gospodărească, să împărtășească experiențe și să lege prietenii. Suma strânsă prin participarea echipei Motivation la Semimaratonului Galați va contribui la decontarea cheltuielilor generate de participarea celor 5 persoane cu dizabilități la tabăra de instruire. Costul participării acestora la tabăra Motivation de la Văratec (Neamț) este de 8.600 RON.

Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei

Ei sunt AMBASADORII noștri

George Ivanof

Îndemnul meu pentru toți cei care participă la Semimaratonul Galați sau care urmăresc evenimentul de la distanță este unul simplu: vedeți abilitățile utilizatorilor de scaune rulante și nu dizabilitatea!

Cristian Donose

Anul trecut am participat la Semimaratonul de la Galați si am alergat alături de prietenii mei de la Fundația Motivation. Anul acesta voi alerga din nou, dar de această dată alături de colegii mei.

Mihai Mitu

Am decis să alerg la ediția din 2018 a Semimaratonului Galați după experiența cursei de anul trecut, atunci când am văzut că un bun prieten al familiei mele este implicat, alaturi de colegii lui de la Fundația Motivation.

Ce este un ambasador?

Este mai mult de un alergător, este persoana care ne sprijină cauza prin mobilizarea întregii rețele de prieteni pentru a ne sprijini să finalizăm proiectul.