#Provocareaambasadorilor

Eu nu sunt un sportiv, poate doar o fire sportiva, de obicei bine ascunsa sub multe scuze. 🤭

Anul acesta am cautat nu scuze care sa ma scuze 😊 ci motive care sa ma motiveze.🏃‍♀️

Semimaraton Galati 2020 este unul dintre aceste motive. Astfel am lansat o (mica) provocare catre ambasadorii cauzelor inscrise la Semimaraton Galati, de a alerga impreuna pe o distanta care sa imi permita sa supravietuiesc si sa povestesc. 😃

Primul care a intrat in jocul meu, ieri dimineata este 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿 Mourad Rouaj, ambasadorul Asociatia Fantasticii Down Galati.

El este Campion international in Taekwondo, antrenor Taekwondo la Black Tiger Club Galato, arbitru de Taekwondo International. Detine centura neagra in Taekwondo 5 DAN, centura Neagra Hapkidu 4 DAN (Self Defense).

Adica am inceput in forta. 💪

Cu ocazia asta am aflat ca exista o ramura care se numeste

𝐏𝐚𝐫𝐚-𝐓𝐚𝐞𝐤𝐰𝐨𝐧𝐝𝐨, infiintata în 2005 de Taekwondo Mondial într-un efort de a dezvolta și promova taekwondo pentru sportivii de toate dizabilitățile, iar in Galati Mourad Rouaj lucreaza la Black Tiger Para Taekwondo Galați  cu copii cu sindrom down si copii cu autism, dar isi doreste sa primeasca in sala cat mai multi copii, asa ca, va recomand sa duceti mesajul mai departe, daca si voi cunoasteti copii speciali.

Master 𝗠𝗼𝘂𝗿𝗮𝗱 𝗥𝗼𝘂𝗮𝗷 imi povesteste despre beneficiile pe care il aduce Para-Taekwondo in viata copiilor cu care lucreaza. Imi povesteste despre bucuria copiilor cand sunt in sala, despre progresele lor si vad cum se lumineaza la fata. Simt cat este de implicat in relatia cu acesti copii cu care lucreaza in mod voluntar.

Imi spune ca nu ii trateaza diferit, pentru ca sunt copii foarte inteligenti si foarte sinceri. Daca le faci o promisiune ar fi bine sa te tii de cuvant, pentru ca nu vor uita. 🙂

“𝐴𝑚 𝑎𝑙𝑒𝑠 𝑠𝑎̆ 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑖𝑚 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑐𝑎𝑡𝑒𝑔𝑜𝑟𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖 𝑑𝑒𝑜𝑎𝑟𝑒𝑐𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑑𝑒𝑜𝑠𝑒𝑏𝑖𝑡̦𝑖, 𝑎𝑢 𝑜 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆, 𝑜 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑎 𝑖𝑢𝑏𝑖 𝑠̦𝑖 𝑜 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑜𝑧𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑙𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑠𝑝𝑒𝑟𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑔𝑒𝑚 𝑣𝑟𝑒𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎̆. 𝐸𝑖 𝑝𝑜𝑡 𝑎𝑣𝑒𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑒𝑎𝑠̦𝑖 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎̆𝑟𝑖 𝑐𝑎 𝑠̦𝑖 𝑛𝑜𝑖, 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑙𝑎 𝑒𝑖, 𝑡𝑜𝑡𝑢𝑙 𝑠𝑒 𝑜𝑏𝑡̦𝑖𝑛𝑒 𝑐𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑒𝑓𝑜𝑟𝑡. 𝑁𝑢 𝑖̂𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑣𝑖𝑚 𝑐𝑢 𝑚𝑖𝑙𝑎̆, 𝑐𝑖 𝑐𝑢 𝑎𝑑𝑚𝑖𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑒. 𝑁𝑜𝑖, 𝑐𝑒𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑟𝑒𝑑𝑒𝑚 𝑐𝑎̆ 𝑡𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑎𝑣𝑒𝑚 𝑛𝑖 𝑠𝑒 𝑐𝑢𝑣𝑖𝑛𝑒, 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑖̂𝑛𝑣𝑎𝑡̦𝑎 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑒𝑖 𝑐𝑎̆ 𝑛𝑜𝑟𝑚𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎̆𝑟𝑒𝑖 𝑧𝑖𝑙𝑒 𝑒 𝑜 𝑣𝑖𝑐𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑚 𝑟𝑒𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠𝑐𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖…”

Multumesc pentru lectia acordata dis de dimineata  si pentru provocarea acceptata. 🙂

Inscrierile la Semimaraton Galati sunt deschise, iar donatiile deasemenea

Ajuta-l pe Master Mourad Rouaj sa isi atinga targetul propus pentru a sprijini Asociatia Fantasticii Down Galati

#run4galati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *